LIFE SERIES BY PROTEINBOLAGET

- Inlägget i samarbete med Proteinbolaget (innehåller adlinks) - (null)   
 
(null)   
 
(null)    Godmorgon vänner! Hoppas ni mår bra. Jag är glad för fredag, löning och såklart detta härliga åker som jag fick i veckan som bland annat innehöll Proteinbolaget’s nylanserade serie; Life Series. Serien innehåller allt från Burn (med collagen!), BCAA och protein. Hur snygga är inte burkarna? Gillar att designen är lite mer stilren och burkarna är lite mindre så det tar mindre plats. Väldigt stor fördel i vårt lilla hem haha!
 
Jag fick alltså hem båda smakerna av Beauty Burn; Strawberry och Ice tea Lemon. Jag brukar dricka Burn när jag vaknar mostly för koffeinets skull, och att de är godare med en kall törstsläckande dryck när man har vaknat. Men det är bara jag haha! Jordgubbarsmaken var god, den smakar ungefär som Lohilo’s jordggubbsdryck med collagen, Stawberry Blonde  De smakar som jordgubbsgodis, ni vet de de man hittar i lösgodishyllan. Riktigt god och najs att dricka på morgonen, gillar lite fruktigare smaker den tiden. Ice tea lemon var riktigt fräsch, dock mycket mer smak av citron än ice tea. Jag som älskar ice tea! Men god vad den, och fräsch. Men skulle den smaka mer iste skulle de vart en 5/5. Nåt jag blev lite förvånad över var hur mycket dessa skummade efter man shakeade de med vatten. Lät shakern stå en stund innan jag kunde dricka dem. Ett stort plus är att dessa innehåller kollagen som ger en boost för hud, hår och naglar.  Därav att den heter Beauty Burn. Även om just denna serie är något mer inriktad mot kvinnor är det inga som helst problem för killar att också köra på denna. Klart killar också kan vilja ha lite kollagen liksom!
 
Sen fick jag även BCAA Passion Mango. Alltså jag lever ju för såna här fruktiga tropiska smaker, bästa som finns. Kombon mango passion funkar verkligen så bra, i allt. Även i denna. Perfekt balans av båda smakerna, så glad att den var god. Annars skulle jag nog bli riktigt ledsen haha! Denna kommer bli en storfavorit nu i vår och sommar speciellt. Även Tropical Pineapple och en till produkt är påväg, uppdaterar med review då. 
 
Fick även hem lite annat smått och gått från bland annat Women’s best, Pandy och Barebells. Älskar ju att testa nya saker, hur taggad är inte jag för Barebells nya var Chocolate Dough? Omg. Igårkväll testade jag Women’s best BCAA Blue raspberry, det var enbart nyfikenheten som fick mig att vilka testa denna och sjukt nog är det exakt det den smakar. Hallon-ish men blåbär/blåa bär också, riktigt god. 
 
Så, med det sagt vill jag såklart bjuda på en trevlig liten rabatt. Koden PBLIUZA ger er 10% rabatt på allt, inklusive rea/kampanjpriser. Passa på att fynda och gör er redo för 2020, the year of hustle. Finns allt från protein, livsmedel/hälsokost till träningskläder och tränings-equipment.
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥ 
Category: FITNESS & HEALTH
BCAA - Beauty Burn - discount - life series - logik - proteinbolaget - rabattkod - strawberry blonde
Ajli Müller

wooow, vilket bra samarbete :D Mitt favoritprotein, oavsett märke, är ALLTID det som smakar banan eller päron. Utan undantag XD Mitt allra bästa var Fairings Complete Protein 3, men ack... de har utgått!