INSTAWEEK 2020 / #3

1. Kickade igång veckan med en del sass så jag och min jullis gick ut efter lunch och catchade veckans enda sol. 2. Sassy tuesday fortsatte i samma andra. Diggar verkligen ha detta vågiga hår, måste fläta håret oftare. Slipper använda värmetångar då också, det gillar nog håret.
3. Sleeping behind these shades var the caption till denna bild. Minst sagt, har inte sovit så dåligt på länge som jag gjorde denna vecka. Som tur fick jag sova ut nu i helgen. 4. Hej helg och dressing up. Just kidding, denna var från förra veckan. Hela outfiten finns här
 5. Jag och syser efter bion i fredags då vi såg Bad boys. 6. Haha, ni anar inte hur länge jag tänkte innan jag la upp denna bild. Diggade den och har aldrig riktigt brytt mig så mycket om "flöde" som jag vet att andra tänker mycket på men mitt flöde hade varit väldigt svart, vitt, grått och beige ett tag vilket gav en viss vibe så det kändes nästan lite weird att ba poppa med rött. But I did. Inte så farligt. Tänker ni mycket på ert flöde på Instagram?
 
Alltså! Om det är någon dag då tiden går OTROLIGT fort så är det söndagar. Har hunnit med så mycket men så lite också, tiden har bara sprungit iväg. Efter frulle var jag full igång och fotade en massa som skall säljas. En del träningskläder som jag sålde via min träningsinsta då det kändes som att intresset fanns där mer, och en del saker som kommer att säljas via Tradera. Så fort solen gick ned började vi mealpreppa, nånstans där hann jag tvätta mina sminkborstar och städa köksbordet aka avlastningsbordet for all kinds of junk, och träna. Hann lägga upp det mesta av träningsgrejerna men sen kom hungern i vägen så Tradera får vänta till imorgon tänkte jag. Hade ett inlägg som jag ville dela med mig av idag men produkten i inlägget ska jag testa först imorgon så det kanske är lika bra att det inte kom upp. Men vi hörs imorgon med en ny härlig grej i sminkväskan. Think gloooowy. 
 
Oh well, dags att sova och get ready för en ny vecka. Förhoppningsvis blir sömnen bättre denna vecka. Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: INSTAWEEK