HUBBY’S BDAY SURPRISE

(null)
Han knappa en liten selfie innan vi gick ut./Hubster och jag i hissen, sekunderna innan överraskningen.
(null)
 Efter lite snacks och dricka tog vi fram kvällens middag; sushi från MGL. Har ni ätit där? Så gott! 
(null)
Vi tog en stor sushi med lite basics och massa annat kul som tempura roll, spicy tuna, fried spicy tuna, alaska roll, california roll osv. 
(null)
 Även sjögrässallad, bläckfisksallad (deras är SÅ god!) och edamamebönor-
(null)
Efter lite snacks och chill fick födelsedagsbarnet såklart skära tårtan. Jag speciellt var så sugen på just denna tårta, tror den heter fransk chokladtårta eller chokladkaka från Delicao. Alltså, hur gpd är inte den? Som tur var det flera som höll med.
 
Hej vänner! Hoppas ni mår prima. Efter en maxad dag på jobbet var det träning som gällde. Som jag hade saknat det efter två vilodagar. Så skönt att få svettas ut. Sen satt jag med detta inlägg men deckade såklart med telefonen i handen. Haha, börjar man bli så gammal att man inte ens kan va uppe i varv i två dagar utan att hamna i total utmattning? Oh well, i helgen ska det vilas. Men all uppe-i--varv-utmattning var så värt! I tisdags överraskade vi alltså världens bästa Musse på hans födelsedag. Tanken var först att vi bara skulle chilla på hans födelsedag, äta nånstans och ta det lungan men i söndags på kvällen fick jag en idé att överraska honom och sen gick allt fort haha! Alla kunde vilket var så kul, jag beställde hem sushi, snacks och tårta med hjälp av hans (ja mina med egentligen) vänner och det blev så lyckat. När vi åkte ned för hissem för att ta oss ut på middag så stod alla där nere med tomtebloss och sjöng, hur mys? VI gick upp igen och spenderade resten av kvällen hemma med alla gottis och alla fina vänner. Han var i total chock en bra stund, haha! Trots lite småtabbar här och var så lyckades vi verkligen överraska honom. Jag är nöjd wiho!
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS