ALL KINDS OF NUDES

- Inlägget innehåller adlinks - 



Korg / Taklampa / Bordslampa / Gardin / Sidobord / Byrå / Kruka / Fäll / Pläd / Knopp / Vägghylla / Kuddfodral

Godmorgon vänner! Hoppas ni mår bra. Har inte sovit så bra inatt, massa oroliga tankar men som tur löser sig allt snart. Sitter i alla fall och catchar up i New girl och kikar på inredning. Varje söndag spinnar mina inredningstankar och jag vill göra om allt. Just nu är jag inne i en period då jag vill göra allt ljust och fint, inför våren. Nude, cream, ljusbrunt, vitt - ja ni fattar. Så himla skönt för ögonen och en yta som kanske inte är så stor känns större.

Sen älskar ju jag detaljer, så t ex att byta ut alla handtag till läderknoppen på sista raden skulle göra sån himla skillnad. Funderar också på att byta gardiner i vardagsrummet (här ser ni vilka vi har nu) och sovrummet (här ser ni vilka vi har nu), bara köra en switch. Tänkte först köra tvärtom men vi tyckte att de beiga matchade soffan för mycket, men nu gillar jag den tanken. Beige alltså, så magiskt när det gäller inredning! Sen diggar jag även krukan på andra raden. Vi har ju även en långa vasen i samma design ungefär (här ser ni hur den ser ut irl) och äääälskar den. Det skulle va najs att matcha med krukan, eller vad tror ni? Med någon LÄTT-hanterad växt i, man har ju tyvärr inte så gröna fingrar. Har ni det?

Oh well, dags att fixa frukost. Har suttit hungrig alldeles för länge och kikat på inredning. Jotex alltså, kan scrolla runt där i all evighet. De brukar ge ut så generösa rabatter också, love it. Vart handlar ni mest inredning? Hoppas ni har en fin söndag allihopa! ♥

Category: INTERIOR
beige - interior - jotex - nude - royal design