INSTAWEEK 2020 / #5

1. Veckan började egentligen inte så bra. Hade tappat bort något med otroligt stort värde och on top of that så mådde jag så dåligt, kroppen var tung och orkade ingenting. Tur att man kan kolla tillbaka på sassy outfits när man ligger hemma i mjukis. 2. Såklart in honour of the icon. Det känns så sjukt när någon ikon dör för det känns som att de ba finns forever, nån mer som tänker så? 
3. Satt och väntade på helg i sassy outfits, det är väl det man gör vad jag har förstått. 4. Så kom fredagen och jag körde suit up! Denna kavaj är verkligen en storfavorit, tror inte jag har visat er en helbild på den. Will do. Kände mig hella fancy och det var countdown till helg, mådde väl rätt så bra ändå. 
5. Alltså vilken solig helg!! Så underbart, speciellt efter så mycket mörker. Jag bara tog in all d-vitamin, come to mama. 6. Idag hade vi vår brunch och shopping dag. Mys mys!! På brunchen joinade hubster som drog när vi skulle shoppa, han skulle aldrig orka ta 100 varv i Sephora haha! 

HEJ guys! En utmattad lizzie efter ca tiotusen steg i stan. En mys söndag ändå. Vi började med brunch på Greasy Spoon efter en lång väntan, så gott. Med den energin gick vi runt på stan och hon fick sin födelsedagspresent, älskar verkligen vår lilla bda-tradition. Födelsedagsbarnet får det hon vill ha och man kan spendera lite quality time. Priceless speciellt nu när vi inte ens bor tillsammans längre och jobbar så olika. 
 
Oh well, efter en chillkväll framför tvn drog jag igång med min söndags-hudvårdsrutin med skrubb och ansiktsmask. Känns så skönt!! Har varit lite slarvig med det lately och även kost och sömn så huden har fått ta en riktig smäll för det. Men imorgon börjar vi på nya noter och bättre rutiner, ser fram emot det.
 
Hoppas ni har en mysig kväll! ♥
 
 
 

Category: INSTAWEEK