INSTAWEEK 2019 / #21

1. Kickade igång veckan med i zebra-print. Pratade om det på jobbet kommer jag ihåg, "förut brukade jag säga leopard lady, men nu är jag bara animalprint-lady and I love it!" 2. Fin-tisdag innebar vågigt hår och leopardprint. Sassy vibes. 
3. I onsdags invigde jag en härlig peach-klänning, måste visa er den asap. Det var det närmaste jag kunde komma till "on wednesdays we wear pink". 4. Morgonsol, highlighter och mer leopard. Diggade denna look mucho. 
5. Spontan-datenight igår. Vi gick på bio, därav biopåsen, och sen hamnade vi på... 6. ... Stockholm Burger fest. Så nice! Däremot inte så nice att både Bleecker street och Gasoline Grill slut, tråkigt. Men lär väl åka till London snart och Köpenhamn har jag ändå alltid velat åka till så får testa den andra där. Det var väl meningen. Men denna otroligt goda burgare testades, från Brisket and friends. Så gott! 
 
HEJ GUYS! Alltså... vad i helvete hände denna vecka? HUR har bloggen stått tom sen i måndags? Jag skäms. So sorry. Den enda ursäkten jag har är egentligen full rulle och packad vecka på jobbet. Fick nämligen en ny spännande roll som coach förra veckan och det känns SÅ kul. Så utbildningen drog igång ganska så effektivt vilket innebar maffiga dagar. Så kul tho. Men nästa vecka blir det bättring här.
 
Annars har vi haft en mysig helg. Idag drog vi iväg och hälsade på mammorna. Sen handlades det en massa gottis och vi har fixat matlådorna inför veckan och städat. Det var KAOS här hemma. Något bättre men inte riktigt "heey kom och häng hos oss"-snyggt än.
 
Annars är borstarna tvättade, dags för veckans ansiktsskrubb och mask. Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK