GLOWY GIFTS

Denna vecka blev jag riktigt bortskämd på jobbet. I tisdags fick jag en highlighter från en av tjejerna, Julia, som började i veckan. Hur fin?? Vi hade pratat om highlighters och så redan första dagen, och dagen efter får jag denna otroligt fina låda från Two Faced. Färgen heter Canary Diamond. Jätteskimrig och så fin. Two faced-texten på den har nästan försvunnit då jag fick den i tisdags och den har åkt på varje dag sen dess. Har kört med en fan-borste över min vanliga och det blir en så fin skimrig finish.
 
Igår morse fick jag ännu en highlighter av söta Essie, från Fenty Beauty. Färgen heter Hu$tla baby och pigmenten är verkligen something else, wow alltså. Vi hade också pratat om smink och highlighters och så, redan första dagen faktiskt. Jag kommer ihåg när vi skulle gå och köpa mat i solen och hon kommenterade att min highlighter verkligen glowade. I like you, sa jag och log. Det blev kramkalas och swatches efter båda gåvorna, så fina och snälla tjejer. Har jag de finaste kollegorna or what? 
 
Dags att täcka mitt sjuka ansikte i smink och get ready inför kvällen, Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men sminket känns solklart. Speciellt med dessa två nya highlighters. Men yes - The Blitz - here we come. Heja heja Husse, you got this. Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
canary diamond - diamond light - fenty beauty - highlighter - hu$tla baby - hustla baby - make up - smink - two faced
Angelica Wåhlin

Ser ut som otroligt fina nyanser!