INSTAWEEK 2019 / #9

1. Kickade igång veckan i en sassy snake-print outfit. Denna skjorta, från H&M, var lika skön som snygg. Älskar såna plagg! 2. Låt oss säga att flätorna jag gjorde var riktigt.. bra, tydligen. Det blev så sinnessjukt vågigt och stort att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Hade en klämma en stund efter så det lugnade ned sig lite men jodå, kände mig hella fly. 
3. En syster-shopping kväll. Lär leva ganska snålt resten av månaden, haha! Men det var en riktigt mysig kväll. Efter nästan enbart sminkshoppinh, förutom en quickstop på Zara, hamnade vi på Vau De Ville för middag. Så mysigt! 4. Diggade verkligen denna batikmönstrade tröja. Ska visa er hela, så najs fit på den. Den passade så himla bra till det vågiga håret också. Denna look lär gå i repris. 
 5. Det var fredag, strålande sol och jag invigde min nya rosa fluffjacka. Eller ja, den är inte jättttefluffig men mysig ändå. Älskar färgen! Ska fota och visa er asap. 6. Weekend vibes - comfy with a hint of sass. Diggade denna outfit något otroligt. Så clean, bekvämt och så väskan såklart, my new love. 

Phew, lång söndag. Vi har chillat, handlat, mealpreppat, chillat lite till och nu tog jag tag i borst-rengörandet och ansiktsmasken, söndagssysslor alltihopa. Yes, vi kollade klart på dokumentären om R.Kelly också. Helt sick. Alltså fyfan vilken vidrig människa. Oh well, hans musik är borta från mina listor. Om ni inte har sett dokumentären, do so asap. Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Category: INSTAWEEK
Angelica Wåhlin

Men så fina outfits!