PACKIN’

Lite av allt som ska med på resan, i alla fall när det gäller accessoarer och hudvård. Både nytt och gammalt.
 
Ett par skal, of course. Älskar att byta efter humör och outfit. Från Ideal of Sweden (rabattkod ID20-FB496 för 20% rabatt)
 
Ansiktsvård. Har ni sett att MAC har släppt ett par mini fix+ i härliga dofter? Min favorit är gurka. Så fresh! 
 
Lite mer ansiktsvård. Passade även på att klicka hem läppbalsam från EOS, har alltid varit nyfiken och bara hört bra om de. Trots att de har fått en liten fjortisstämpel så tror jag faktiskt de är bra i sig. Just denna har även spf, vilket är perfekt för resan och soliga dagar.
 
GODMORGON GUYS! Hoppas alla vaknade på rätt sida. Äntligen måndag igen, härliga härliga måndag. Andra veckan av semestern vilket känns skönt, nu har man verkligen vant sig vid friheten av att göra vad som helst när som helst. Mina sömnrutiner är rubbade för stunden, haha! Men men, det löser sig sen. Anywho, idag är det inte mycket mer som händer än prepp inför resan. Håller på att packa, ska alldeles strax iväg och få till ett sista pass och senare ska även naglarna fixas. Wow, vad jag har saknat att ha långa fina naglar. Men här har ni i alla fall en liten del av allt som ska med. Skulle ni vilja se vad för baddräkter/bikinis som ska med? Det är dock inte en all-inc resa, men lite bad blir det nog.
 
Hoppas ni alla får en dundermåndag och grym start på veckan! ♥
Category: NEW IN
Gina tricot - Mac - Mac cosmetics - eos - ideal of Sweden - lyko - rabattkod
enna

Så många härliga produkter :)