INSTAWEEK 2019 / #4

1. Kickade igång veckan med födelsedagsfirande för denna dunderbara man. Kan inte fatta att vi fyller 28 i år, don't waaanna... 2. Diggade verkligen denna outfit, hade inte haft lackbyxor på ett bra tag. Känner mig alltid så sassy i det. 
3. Snökaos innebar denna underbara päls. Favorit, oh yes. 4. Det blev mycket posing denna vecka, haha! Diggade denna outfit mucho, speciellt kombon av H&Moschino tröjan tillsammans med de balla leopardsneakersen. Närmare bild på skorna finns här. Love them!
5. I fredags var man lite festlig i denna topp som jag har haft ögonen på ett bra tag. 6. Älskar min nya detalj på nattbordet; denna snäckskål.
 
Skön söndag. Har slappat, kollat på serier, tränat (på ett otroligt fullt gym...), handlat och nu var vi lite produktiva och fixade matlådor. Skönt att ha det gjort. Nu blir det lite middag och netflixchill medan matlådorna svalnar. I veckans matlådor har vi bönpasta med quornfärs, kommer bli mums. Förhoppningsvis blir kosten bättre nästa vecka, inga födelsedagar att fira som tur haha! 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll ♥
#1 / / Gabriella:

Så snyggt, chic och sassy med lackbyxor. Du borde ha det oftare!