INSTAWEEK 2019 / #3

1. Kickade igång veckan i leopardmönstrat och min favoritjacka. Lila alltså, så härlig färg. Speciellt denna nyans. En grej som är så jäkla jobbigt är att det ofta kommer smink på den, precis vid kinderna... 2. Det var pluttisens födelsedag! PS, den här bilden får mig att sakna sköna varma sommardagar. 
3. Denna härliga bild tog pappa på mig och mina två favoriter, från veckans första firande av syster. Vi åt thai och hade det mys. 3. I fredags invigde jag dessa snygga platå sneakers. Ska visa er dem, har inte kunnat fota de ordentligt då hela helgen var så smockad men de är apballa. 
5. Lördagskvällens partaj-outfit, efter många ombyten. Så nöjd över min look och val av jacka och smink osv. Det blev riktigt bra! Det var hubster som valde läppstiftet faktiskt, som blev pricken över i:et. 6. Kyla och sol är fan en riktigt NAJS kombo. Idag var det födelsedagsfirande x 4 hos svärföräldrarna. Jag och Rebecka drog ut igen efter att ha hälsat på alla, det var SÅ fint ute med sol och snö så vi passade på att knäppa ett par outfitbilder. 
 
PHEW, vilken maxad vecka med jobb, födelsedagar och maxad helg. Nästa vecka lär bli lika fullpackad då hubster fyller år imorgon så det kanske blir något spontant firande i helgen. Som ni säkert kan ana har ju kosten varit väldigt upp och ned nu i helgen, haha! Men brukar räkna med det just dessa två veckor i januari då mina närmsta fyller år. Men efter hubsters födelsedagsvecka tror jag att jag kommer att komma tillbaka till bättre kostvanor. Mår ju trots allt bättre då. Anywho, hur sjukt att vi intar den FJÄRDE veckan av 2019 imorgon? Känns som att det var nyår bara några dagar sen...
 
Okej, nu måste jag sova - såååå trött och ny jobbvecka väntar. Hoppas ni får en underbar söndagskväll ♥