INSTAWEEK 2019 / #2

1. Kickade igång denna vecka med denna fina stickade klänning. Så himla mysig, däremot går det inte att ha kort och nyckel runt halsen med denna då nyckeln fastnade hela tiden. Måste dra in de lösa trådarna innan jag fotar denna. 2. Jag och hubster lyxade till det med en fin olivolja från Sicilien. 
3. Not so casual thursday. Alltså denna päls (fusk ofc) är verkligen så himla ball, känner mig så glam varje gång jag bär den. 4. Casual friday. Yes, köpte kavajen bakom mig. Har kikat på den en del och så vips var den ytterligare nedsatt so it's mine now. Klassisk och tidlös. 
5. Gillar verkligen denna bild som hubster tog på mig i fredags på söder. Denna trappuppgång var så himla fin. Vet inte hur ofta jag ser fina trappuppgångar och ber mitt sällskap att fota mig framför, haha! 4. Sunday chill day. Det blev mycket vänner på netflix idag medan vi fotade, mealpreppade och städade. Älskar produktiga söndag, mixat med en massa chill också såklart.
 
Efter 4 tvättar, mealprep för hela veckan, tvätt av sminkborstarna är det dags för middag och en massa chil innan en ny vecka. Senare väntar söndags-ansiktsmasken, wiho! Undra vad det blir för mask denna kväll. Har kört på sheet mask (och skrämt hubster till döds haha) de senaste två veckorna så det kanske blir en mud mask ikväll. Men jo, ser fram emot en ny vecka. Kommer bli en rolig vecka med födeseldagsfirande och kul, men hoppas på ännu en bra vecka kost och träningsmässigt. Jag har mått så himla bra lately, det känns underbart verkligen. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
#1 / / Linda Ph:

Så fin klänningen är! Vart är den ifrån? :) Älskar verkligen vita kläder mne bär det alldeles för sällan.

Svar: Tack snälla! Känner exakt samma så försöker då och då att bryta dessa vanor. Den är från Missyempire :)
Liuza K. Haque