INSTAWEEK 2019 / #1

1. Årets första outfit, invigde 2019 i en av mina absoluta favoritpälsar. 2. Hubster och jag lyckades ta oss ut samtidigt i onsdags. Världens snabbaste elevator selfie (och årets första?) innan vi sprang till tåget. Och ja, fick rocka mina glasögon denna vecka då mina linser är slut. Fick en del frågor om glasögonen bara var för "stilen" eller ifall jag faktiskt har synfel haha! Längtar tills mina linser kommer fram, så mycket skönare vardagligt.
3. Kände mig sassy på jobbet och invigde denna härliga sassy scarf från ZARA, älskar leopardmönstret tillsammans med det röda. Perfekt kombo. Tror att det blir fler huvudbonader i år, har märkt hur mycket jag faktiskt älskar det varje gång jag bär det. Perfect for bad hairdays. 4. En mysig fredagsoutfit på jobbet. Ingen aning om denna pose, men men man får väl bara feel the vibe helt enkelt.
5. Älskade the caption till denna bild lika mycket som pälsen i sig - "need two weekends a week" - älskar verkligen denna päls men önskar att den var längre. 6. Efter en chill men produktiv dag så ser söndagskvällen ut såhär. Så skönt. 
 
Hej guys! Hoppas ni haft en bra dag. Jag har tagit det lungan, ätit gott med hubster och så gick vi och handlade så är så redo för nya veckan. Hann även med en svettig timme på gymmet, wiho! Trodde faktiskt att det skulle va fullt men det var nästan tomt. Så skönt! Efter en god middag sitter jag och kollar lite på gardiner och hubster kollar på Family guy. Ska strax iväg och tvätta mina borstar med en ansiktsmask på - en perfekt söndagskväll med andra ord. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥