INSTAWEEK 2019 / #7 & #8

 
1. En sassy måndagsselfie. Rådiggar denna look, speciellt kavajen som jag kapade på rea på Gina tricot nyligen. Vill ni ha en bättre helbild på kavajen? Let me know. 2. Det enda jag älskar med kylan är ju alla dessa underbara kappor, speciellt (faux) fur så även ifall jag är dunderglad över att våren närmar sig så kommer jag sakna pälsjackorna. 3. My valentino. Vi tog det lungan, åt burgare och glass och myste. En perfekt kväll. 4. Vilken dunderhelg, vädermässigt. Denna outfit lär åka på ett par tusen gånger till. Så himla mysig. Var allt är ifrån hittar ni i detta inlägg
6. Kickade igång veckan med jobb, träning och en selfie. En najs kombo. 7. Alltså helvete vad jag kände mig sassy i denna outfit, ofta när jag handlar tänker jag på just denna stil. Casual, chic and comfortable. Egot blev matat på jobbet av alla söta komplimanger.
8. Känslan när fredag närmar sig. Vet ni vad det sjuka är, syster har en bild med en drink i handen exakt på denna plats på Eataly. Hur sjukt? Har inte ens lagt upp eller visat henne denna bild innan. Haha, systervibes indeed. 9. Kände mig så fly denna dag men vinden ville inte samarbeta. Men Madde, en kollega och vän, lyckades ändå fånga lite flyness på bild.
9. Weekend vibes i animal print och lycka. Hur kan man inte le i animal print liksom, denna trend får fortsätta i år och dar. Lär fortsätta oavsett ändå, nån mer? 10. En sunny sunday satt prima. Det sägs att vädret ska va på topp de kommande dagarna, ser verkligen fram emot det. Dags att ta fram alla solbrillor! Alla looks blir ju tusen gånger sassier med solbrilor, eller hur?
 
Hej guys! Hoppas ni mår prima. Har haft en riktigt skön dag, med slapp, ett par ärenden och träning. Nu står hubster och fixar matlådorna medan jag... slappar, för att va ärlig haha! Ska nog ta och hjälpa till lite nu så går det fortare. Sen ska det bara chillas resten av kvällen. En ansiktsmask och tvätta borstarna står dock också på to-do listan till senare.
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
 
#1 / / Yasmine:

Jag diggar din blogg, keep it up !! :D

Svar: Åh tack snälla!! Uppskattar de :D<3
Liuza K. Haque