FOR VALENTINE'S DAY

Här kommer ett par tips på restauranger inför Alla hjärtans dag, för er som ska fira!
Eataly - italienskt på lite mer casual sätt. Har inte ätit på bottenplan, har bara ätit där uppe men vad jag har hört ska det vara bättre där uppe. Pizzan är underbar, jag föredrar röd pizza. Pastan smakade jag från hubster och den var riktigt bra också men har inte testat en hel pastarätt själv. Men nästa gång kanske. 
 
Cloud Nine - Vi firade vår årsdag här flera år sen så kan inte säga 100 hur bra det är idag, men om det är lika bra kan ni förvänta er god mat, SÅ skön musik (hubster shazamade varannan låt) och ball inredning. Ganska mysigt också, faktiskt. Levande ljus osv. 
 
Hattori Sushi Devil - för sushiälskarna. Så mysigt, underbar sushi men många skulle nog klassa stället som "fint" vilket kanske är perfekt för ett firande. 
 
Tabbouli - för er som älskar libanesiskt är ju Tabbouli det perfekta stället att fira. I alla fall den på Regeringsgatan, har varit där ett par gånger och fått så fin service (har hört att det inte är lika bra på de andra två). Sen är det myspys vibes där! 
 
Hillenberg - så fin miljö, dunderpasta och helt ok service skulle jag säga. Allt var trevligt och bra men seritören var något speciell som drog ned betyget. Annars var denna tryffelpasta med svamp helt underbar. 
 
La Dolce vita - en väldigt speciell restaurang för mig, för just här gick mannen ned på knä på vår 5-årsdag. Det var en riktigt fin kväll, verkligen. Maten är god, men stämningen är nog det som tar priset. Väldigt mysigt och hemtrevligt, mysig belysning och tända ljus. Perfekt för mer romantiska tillställningar. Men jag pratade lite med hubster om vad han tyckte då han pratade mer med de innan frieriet och tydligen hade de kass service... 
Mr French - de brukar ha en specialare på Alla hjärtans dag. Vi firade den där ett par år sen och det var riktigt mysigt. De hade färdiga menyer där det fanns något för alla har jag för mig. 
 
 
Buco Nero - där firade vi valentine's day ett par år sen och de hade också en meny man valde ifrån. Det var faktiskt väldigt mysigt och otroligt fin stämning och vi fick så bra service. MEN det jag älskade mest här var deras carpaccio, helvete så perfekt. Jämför alla jag äter med just denna. Perfekt. 
 
Greken på hörnet - ett av mina favoritställen verkligen. Mysigt, prima service och god mat. Blir inte bättre än så. Man kan nog säga att vi är stammisar där men har ännu idag inte tröttnat. Love it there.
 
AG - för er köttälskare. Jo, de har vegetariskt på menyn också ifall ert sällskap inte gillar rött kött. Men om ni älskar kött, this is the place. Men jag skulle inte säga att det är det mysigaste stället, det är ganska stel inredning och stämning för att va ärlig men ja, när maten kommer glömmer man allt haha! Däremot skulle jag lätt kunna ta mig dit efter middagen bara för denna efterrätt. Denna kladdis är så jäkla perfekt, alltså wow. 
 
Köttbaren - liknande till AG, men något mysigare och lite bättre priser. 
 
Sangria Tapas Bar - för de som gillar tapas är detta ställe riktigt mysigt, helt ok service och ganska ok priser. 
 
YUC Mexican - Har bara bra saker att säga om detta ställe, verkligen. Astrevliga vibes, ball miljö och så god mat. Men framförallt stämningen, den är riktigt najs. Missa inte; OSTRAS FRITAS - Friterat ostron på Leche de tigre-bädd! 
 
Pane Vino - och då endast för tryffelpastan med kalv. Jäkligt god MEN servicen jag fick senaste gången jag var där drog ned betyget rejält, och även min vän Tania fick askass service där med.. Tråkigt då miljön är riktigt fin och och just tryffel-kalv-pastan är underbar. Sen har jag hört att pizzan där ska va riktigt najs. Så ja, bortser man från servicen så är det prima. 
 
Mr Cake - och för er sweet tooths som kanske vill ha någon lätt middag och go harder on the sweets så är ju Mr Cake the optimala. Perfekta, maffiga och dunder bakverk. Alltså ja ja ja! Fin service, sisådär mysig men jo, casual. 
 
Ett par tips till er som ska fira Alla hjärtans dag på torsdag. Det finns verkligen tusen olika ställen men här har ni ett par i alla fall. Hoppas ni får mysiga kvällar! Jag och hubster kommer bara ta det lungan, äta burgare och glass och chilla. En perfekt kväll.
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥