PAINTERS IN CRIME BACK AT IT AGAIN

Denna helg tog vi lite spontant tag i sovrumsväggen, färgen heter Green Shade -2. Lite grå-grön kan man säga. Den är väldigt lik den i vardagsrummet men med gröna toner. Vi stod emellan denna nyans och den i vardagsrummet när vi skulle måla där, så vi sparade detta prov då vi gillade färgen. 
 
Redo med färg och tejp.
 
Golvet var skyddat och rullis-pensel fixad. Let's do this!! 
 
Hubster ville va lite spontanromantisk <3
 
Lager 1 klart - sen duschade vi och fixade oss snabbt för att äta middag med familjen. Mamma och pappa var ju bortresta under min födelsedag så vi firade med buffé på Pong igårkväll. Så längesen man var där. Det satt fint efter målandet, mums! 
 
Vad gjorde vi med sängen undrar ni, ja SÅHÄR mysgt blev det istället. Vi la madrasserna i vardagsrummet, hur nice?! Vi såg verkligen fram emot en filmkväll efter middagen och lager 2. 
 
Lager 2 var målat och klart och sen var det bara att chillax. Det tog lite tid att välja film men efter två avsnitt av Modern family valde vi att se på Inception. Så längesen! Den är SÅ jäkla grym, måste se Shutter Island snart igen också.
 
... och sista bilden från just nu! 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Denna helg har varit väldigt bra måste jag säga. I fredags hade vi ju tjejkväll; jag, syster och Quree. Igår målade jag och hubster, följt av middag med familjen och midnight burgers. Kan inte säga att kosten har varit på topp denna helg, haha! Men förhoppningsvis leder det till bra energi på gymmet senare. Ser verkligen fram emot det! Har jobbat så otroligt långa pass denna vecka att gymmet var lite svårt att klämma in, även för mig som oftast har svårt att vila för jag älskar det så mycket. Men denna helg blev det faktiskt bra med vila... även bra med mat, men det är en annan femma. Så yes, vi har äntligen målat i sovrummet. Ser fram emot att ställa tillbaka sängen och fixa och trixa med detaljer. Men först, frulle och chill framför tv:n.. i sängen. Ahhh, love this. 
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Publicerat i INTERIOR