BIRTDAHY CHILLIN'

På vägen till restaurangen gick vi förbi denna balla graffiti-vägg och det blev en liten mini-photoshoot. Kunde inte låta bli. Hur ball var inte den andra bilden som hubster tog på syster som tog bild på mig? Love it. Har ett par fler bilder på le birthday outfit som dyker upp senare. 
 
Självklart firade vi födelsedagen på Greken på hörnet; vårt älskade favoritställe för att fira födelsedagar. Även om vi har varit där tusen gånger tidigare så såg jag fram emot det. Dock måste jag va ärlig och säga att jag kollade upp ett par andra restauranger också, bland annat Un Poco men helvete vad dåliga reviews de hade fått på servicen... Har någon av er varit där? Vad tyckte ni om maten och servicen? Värt besöket?
 
Syster och jag körde på kalventrecotén och hubster körde på oxfilé. Nu vet jag inte ifall det är för att vi är stammisar eller ifall de har gjort om rätten lite men det kändes som en dubbelportion nästan. Istället för en skiva kalventrecoté fick man typ 3? Minst lika gott som tidigare dock.
 
Vi avslutade kvällen med lite suffé och glass. Perfekt! Har ni varit på Greken på Hörnet? Perfekt för olika typer av firande! 
 
Min födelsedagskväll i år. Det var en mysig kväll med mina två absoluta favoriter; hubster och syster på vårt absoluta favoritställe; Greken på Hörnet. Vet inte hur många gånger vi har varit där, lika trevligt varje gång. Det var en chill kväll, vi åt gott, catchade up och bara tog det lugnt helt enkelt. I år kändes det faktiskt mer än okej med ett nedtonat firande, speciellt efter hela sommarens alla tusen fester. Det var verkligen quality time helt enkelt. 
 
Efter en lång dag på jobbet kom jag hem, trollade ihop en kastrull med linssoppa och tog det lungan framför tvn. Börjar bli så trött nu dock, ögonlocken känns så tunga efter denna lååååånga dag. Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥