THE BEDROOM: BEFORE & AFTER

Before. Det var ju "typ" vitt.. Men inte riktigt.
 
Det här var mönstret. SÅ himla fult, haha!
 
Väggen i sovrummet målades i en Green shade -2. Grå med gröna toner. Vi hoppades faktiskt på att det skulle se mer grönt ut, men helvete va zen. 
 
Det blev en snygg kombo med sänggaveln! 
 
Hela rummet just nu. Vill byta ut sänglamporna mot något lite roligare men vi får se vad det blir. Tips?
 
Ibland ser det lite mer grönt ut, men jo vi diggade denna nyans väldigt mycket till slut ändå.
 
BEFORE - Våra nattbordshörnor var ganska fullroppade med grejer. Lite för mycket skulle jag säga.
AFTER - Passade på att rearrange vid mitt nattbord. Fick bort en del krimskrams så att man faktiskt kan lägga nödvändiga grejer på bordet när man vill så det känns skönt. Men tror inte jag är 100% nöjd med hur det ser ut nu så det lär väl ändras snart igen. Typiskt mig.
 
Så himla fint ljus den morgonen vi fotade rummet. Älskar att vi har morgonsol, perfekt när man är morgonfågel.
 
BEFORE - Det var ganska fullproppat med grejer på fönsterbrädan och väldigt blandade detaljer...
 
AFTER - Passade på att clean up här med, färre detaljer och snart kommer växtens kruka att ersättas med en svart kruka och kanske en annan växt. 
 
Ett par bilder från målandet av sovrummet. Det tog en helg och under den helgen tog ut madrassen till vardagsrummet vilket var dundermysigt. Det funderar vi på att göra det då och då framöver, så kul ju - speciellt när man har movienight. Men men, annars kom jag hem för en stund sen och har gått runt och varit SÅ trött hela dagen. Verkligen ovanligt trött. Fick till ett dunderpass på gymmet imorse utan energitillskott och tänkte faktiskt köpa en Nocco väl på jobbet men velade så mycket mellan smak att min rast tog slut, haha! Kom hem, fixade matlådor och åt precis middag medan huvudet dunkar. Vad är det som händer med min kropp idag? Hoppas på att lite glass löser problemet. Det och sömn snart. Lär inte få så mycket mer gjort idag...
 
Hoppas ni har en undernar tisdagskväll! ♥
Category: INTERIOR
bed room - interior - painting
anneli

Vad fint det har blivit, vi har likadan säng och sängbord ;)