MY DAY OFF WAS AWESOME

Knappade ett par outfits på vägen till lunchen. Hur snygg dörr?! 
 
Jag och Lina åt på BAP - Burgers & Pastrami. Har ni ätit där? 
 
Jag körde på en Manhattan som kändes som en klassiker (brukar oftast börja med en sån på nya ställen) men med dubbelkött. Var stört hungrig.
 
Det enda som var en stor besvikelse var att det stod cheddar på menyn men när vi fick hamburgarna så såg det bara ut som "vanlig husmansost" men smält, typ. Det var ju gott, men man kände ju sig lite lurad. Däremot måste jag ge ett plus till köttet. Bra kött. Chipotle-dippen och pommesen var också nice. Älskade även muggen och de små isbitarna man fick till läsken. Som Tania skrev till mig "det var den sexigaste colan jag någonsin sett" Haha, såg det när jag var med syster. Vi både brast i skratt, det var typ den bästa kommentaren ever. Sant dock. 
Jag och Lina hängde runt lite i stan och köpte lite fint till hemmet. Sen mötte jag upp syster och vi hamnade på MAC Pro butiken på biblioteksgatan. Fick med mig en ny Fix+ spray och en så snygg läppenna som jag nog ska inviga imorgon. VIsar så fort jag hunnit fota det nya.
 
Sen hamnade vi på Espresso house för en fika. Har varit sugen på blåbärspaj så länge. En islatte till det såklart. Ja, islatte-fasen är tydligen inte över än. Trots att kylan är här. Det är så jäkla gott och fräscht. Min favvokombo är islatte med sockerfri vanilj-shot. 
 
Min söta fika-dejt! 
 
Oklar min...
 
Gårdagen i bilder. Hade en sjukt skön ledig dag, faktiskt. Kickade ju igång dagen med ett svettigt träningspass och en god frulle i soffan framför tvn. Så skön start på dagen. Sen mötte jag upp Lina för lunch. Hade tänkt föreslå burgare men så gjorde hon det. Great minds think alike. Vi provade BAP som sagt, vilket var nice men det kanske inte blir fler återbesök pga cheddarn. Däremot måste jag säga att servicen var top-notch. De var så snälla och verkade genuint trevliga. Sen var ju inredningen on point. Men ja, maten är ju viktigast. Sen blev det lite häng med syster. Catchade up och myste på Espresso house. En väldigt skön dag och så nice med lite vardagslyx mitt i veckan. Bokstavligen. 
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥
Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: BAP / Burgers & pastrami
#1 / / Angelica Wåhlin:

Verkar som en fantastisk dag!