INSTAWEEK 2018 / #40

1. DUBBEL-LYCKA när det inte bara var ny vecka men även ny månad. Lizzie the monday-slayer went bananas! 2. På tisdagen firade mannen och jag 11 år tillsammans. Helt sjukt hur fort tiden har gått men ack så kul vi har haft och har. 3. En ledig dag mitt i veckan satt prima. Även denna balla kombo, det gillade man. 4. På årsdagen åt vi middag på YUC (Mexican), så kul att testa det stället äntligen. Till förrätt åt vi friterade ostron, like whaat? Så gott! 
5. En selfie i nya favoritkavajen som jag fick i födelsedagspresent från syster och morgonsol, så nice så nice. 6. När jag gick förbi denna dörr i veckan var det svårt att bara gå förbi så Lina knappade ett par bilder på mig framför denna asballa dörr. Gotta love them lion handles! Så snyggt. Passaade perfekt med denna maxade cookie-kappa. 7. Helvete vad vacker hösten är, right?! I helgen passade på vi att hälsa på päronen. Utanför svärisarna finns dessa två åh-så-vackra höstträd, hur magiska färger? Denna period gäller det att bara titta och njuta för snart faller alla blad... 8. Tackar för en dundervecka me denna gladis-bild. Japp, det brukar bli en del såna när jag försöker knäppa en nice outfitbld. Men gillar dessa också, så genuin lycka liksom.
 
HEJ guys! Om ni bara visste hur trött jag är. Vi tog oss till IKEA och var väldigt effektiva där men ja, allt tar ju alltid längre tid än vad man tror. Men vi köpte hem ett par lådor som vi ska organisera med här hemma och kikade även på tv-bänkar då vi inte alls är så förtjusta i vår tv-bänk just nu. Vi får se ifall vi shockar den eller nåt. Anywho, sen hämtade vi hem lite donken. I knooww, har haft världens syndarvecka. Haha, cheat day blev cheat week. Oh well. Om man ändå har tappat telefonen denna vecka kan man ta och trampa på den lite. Dags att ta ut lite glass. Häagen-Dazs i smaken Salted Caramel, oh my.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
#1 / / iseedee:

Donken är alltid så gott!! :D
Härligt kollage!