INSTAWEEK 2018 / #46

1. Kickade igång veckan med en ny pälsjacka och nytt jobb, Lizzie the monday slayer var taggad, minst sagt! 2. För ett bra tag sen så var det någon av er läsare som tipsade mig om hur man gör tisdagar lite roligare; "fintisdag" var mitt absoluta favorittips och jag vill tacka dig som gav det tipset! SÅ BRA! 
3. Invigde min tröja/klänning från H&M Moschino kollektionen, denna är så jäkla cool och bekvämn. Love it. Speciellt kombinerade med detta skal från Ideal of Sweden. PS - de har 50% på ALLT just nu med koden VIP ! In HÄR och fynda guys! 4. I fredags hade jag en riktigt badass outfit. Invigde en leopardpäls som jag bara måste visa er asap, och denna topp från Icona Pop x Gina tricot. Älskar det lite "slitna" printtyget, så ballt. 
5. SOL SOL SOL - efter 10 dagar av grått och regn var det ju underbart att vakna till sol och ljus. En av mina favorithörnor här hemma, fler och närmare bilder finns här. Denna lampa in my heart. 6. Sunday funday med kärleken. En bättre bild på nya pälsjackan från första outfiten och även M(tv)oschno-klänningen. Älskar att den är lite längre. Och nej, det var inte så mycket sol idag men äsch då.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Vi blev precis klara med kvällens mealprep, det blev shish kebab och kyckling med ris och tillbehör. Så skönt att ha det klart. Annars gick vi runt i köpcentrum idag, köpte lite småsaker till hemmet och tog det lugnt här hemma framför serier. Jag hann även lägga upp två par skor på Tradera. In och kika här. Har märkt att Schpock inte alls är min typ av säljsida, det är för flummigt. Diggar Tradera, det är enkelt och bra! Men men, ska ta och tvätta mina sminkborstar och börja röra mig mot sängen. Andra veckan på nya jobbet, so excited. 
 
Hoppas ni får en fin kväll! ♥