INSTAWEEK 2018 / #45

1. Denna vecka var verkligen så otroligt grå och tråkig, men vad gör det när man har en sassy snake-print kjol - love this one. Från Zara. 2. Ja.. hade nog ingen speciell caption till denna. Diggade bilden och självklart pälsen. Så glad att den blev min till slut. 
3. "On wednesdays we wear pink" - alltid en rolig utmaning. 4. Exit with style, var tanken. Däremot blev det snarare exit with pain. Har märkt att jag är urusel att gå i klackar utan platå... Men apballa är de verkligen. Från Nelly.
5. I fredags skulle jag och syster spela in en mukbang men kvällen innan insåg jag hur utmattad jag var efter jobbveckan, så långa och maffiga dagar att jag bara ville chilla. Så vi hade en feel-good dag istället, träning, hemlagat och film. Så mysigt. Egentligen brukar jag inte längre lägga upp gymbilder på mitt vanliga konto efter jag startade mitt fitnesskonto men just denna var för härlig för att inte lägga upp. 6. Chillar med stil, var le caption till denna. Diggar denna sweatshirt så jäkla mycket, från H&M x Moschino kollektionen. Måste visa er resten av det jag hann kapa. Även ifall plånboken är tunn af right now så är jag så glad att jag köpte det jag köpte. Älskade the playful vibes av denna kollektion, för en roligare vardag. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Jag har egentligen inte gjort så mycket idag förutom att sova ut och träna. Sen har vi kollat lite på serier och tagit det lugnt. Försöker ta hand om hubster så han mår bättre snart, jobbigt att va sjuk ju. Håller alla tummar och tår att jag lyckas hålla mig frisk trots det. So far, so good. Vi tänkte få i oss lite middag och fortsätta serietittandet. Sen måste jag nog sitta ett tag framför garderoben och klura ut vad man ska ha på sig första dagen på nya jobbet. Wiee, så excited och nervös.
 
PS - på tal om kläder - som ni säkert har märkt så är det riktigt nice-iga erbjudanden överallt ang. Singles day så om ni handlar på nätet, glöm inte att gå via Mybonus. Kapa och få tillbaka; win-win. Om ni inte har reggat er än - do so asap. Använder ni koden LIUZA50 får ni en fin välkomstrabatt också.
 
Hoppas ni har en fantastisk söndagskväll! ♥