MR CAKE

Har ni varit på Mr Cake än? Min första gång var någon månad sen bara och igår var det tredje gången, haha! Det som är så himla fascinerande är att ALLA bakelser (varenda en!) är helt perfekta, utan att överdriva. Det är helt sinnessjukt! 
 
Red velvet croissanten är nog deras specialty. Red velvet-bakelser brukar vara väldigt maffiga i sig, och denna croissant är även fylld med kräm och toppad så den är verkligen maffig. God som in i helvete, men omöjligt att äta upp en helt själv. Gör det mysigt och dela med någon!
 
Igår var jag dock ganska så hungrig efter gymmet, hann bara få i mig en smoothie medan jag fixade mig så det blev en falafelsallad med rödbetsröra och baba ganoush. Även en iskall latte. Det var verkligen så himla gott och mättande.
 
Gårkvällens underbara sällskap. Har inte träffat Mira på såååå länge! När vi sågs var det nästan som ett filmögonblick. 
 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv har jag precis fått i mig en god frulle och ska strax iväg och köpa lite material till nästa Tradera-försäljning. Har verkligen varit igång dessa helger och sålt en hel del. Har även ett par annonser som avslutas nu i helgen, in HÄR och kika. Annars har ni ett par bilder från igårkväll. Efter en så mysig fika med Mira ute i solen och massa catching up så hade jag och hubster en iftar date med Quree och Ruben. En riktigt mysig kväll verkligen! Oh well, dags att ge sig iväg och va lite produktiv denna fina onsdag.
 
Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa! ♥
Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: mr cake / roy fares