INSTAWEEK 2018 / #21

1. Alla dessa lizzie the monday slayer bilder, kanske den roligaste tema-serien. Denna i solder stylez. Denna camoujacka var en av de bästa kapen jag gjort i år! 2. Träffade min finaste pingla Mira i veckan. En mysig kväll på Mr Cake. Ville inte hem, så mysigt! 
3. Kände mig fancy i denna Carin Wester klänning som kapades på Åhléns rean nyligen. Eller ja, hela looken gillade jag. Det är inte ofta jag kör på "pretty"-stilen nu för tiden. 4. New case alert! Åh, har kärat ned mig i denna totalt. Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt på er beställning på Ideal of Sweden. Och stillade även mina ananas-cravings! En sån fin och GOD frukt. Älskar!
5. Denna finis-kjol är en ny favorit i garderoben, från Chiquelle. Känner mig så pretty i den! 6. Från pretty till old school - fan vad jag diggade denna look. Denna skjorta (från Chiquelle) är en ny storfavorit. Den sitter så himla snyggt och tyget är sådär tunnt och fladdrigt ni vet. Loves it! 
 
Hej på er guys! Hoppas ni haft en fin dag. Vi har varit all over the place idag, först hängde vi ett tag hos mina päron och firade mammis och sen drog vi till svärisarna. Lång dag och så varmt, är helt slut. Kom hem och satt med Tradera en timme eller två och la upp fler annonser, in HÄR för att se allt nytt. Sen kom Rafael förbi med lite mat från Happy India. Svärmor och moster gav oss även en massa mat så hela kylen är full med mat nu, perfekt - slipper laga mat i ett par dagar nu haha! Är så mätt nu att jag håller på att decka...
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: chiquelle / fashion blogger / ideal of sweden / instagram