INSTAWEEK 2018 / #20

1. Började veckan med att inviga denna söt solrosklänning, love it! I shopping-kategorin kan ni läsa och se mer om den. 2. Jag och le hubster njöt av lite sommarvärme, prommis med vänner på söder och indiskt på uteservering på Happy India. Verkligen en bra måndag!
3. On wednesdays we wear pink. Invigde denna sammetsdröm i onsdags, love it! Kände mig så pretty i den. Finns på Chiquelle, mer om kjolen finns också i shopping-kategorin. 4. Invigde uteserveringen av Supper Gården och firade sommar med Tania och varsin iskall Mojito. 
5. Röd denim - är inte det bland det snyggaste som finns? Denna jeansjacka köpte jag förra året och än idag är det en stor favorit i garderoben. Älskar de boxiga armarna och den lite kortare längden. 6. En skön söndag i balkongen. Helt sjuk vilken sommarvärme vi har nu i maj! 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv har jag haft en ganska så skön söndag faktiskt. Efter frulle, träning och dusch kände jag mig som en ny människa. Sen satt jag och chillade lite i balkongen då jag hörde världens ljud, trodde någon hade fest på innergården men tydligen var det huliganbråk utanför oss efter dagens match. Polisbilar, bråk och kaos. Vi tog till och med en omväg när vi skulle gå och handla.. Anywho, har precis njutit av en god middag á la korv och bröd. En craving jag har haft lately, skönt att stilla det innan en ny vecka. Imorgon sätter jag i en högre växel när det gäller träning och kost. PS, nya annonser uppe på Tradera idag. In HÄR och fynda! 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥