INSTAWEEK 2018 / #18

1. Började veckan med ärenden i favoritjackan. Rött är så jäkla magiskt! 2. Visste ni att jag varierar skal nästan varje dag? Det är ju så kul! Här har ni mina favoriter från Ideal of Sweden, med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt. Tror den röda marmorn är favoriten!
3. Äntligen (!!!) poddade jag och Mithila. Nya avsntitet kan ni lyssna på om ni söker på Currypodden där poddar finns. 4. Helgen spenderades i Polen för Quree's möhippa. En helt fantastisk stad och en riktigt rolig helg! Fler bilder kommer.
5. Missade cherry blossom i Sverige i år så passade på här i Polen. Älskaaar, så fint! Hade inte världens roligaste outfit pga stresspackning (ja, mer om det i veckan - gjorde ju vääärldens tabbe! vilka såg paniken på snapchat/instastory?) mnen gillar den ändå. 6. Ett par bilder från helgens bravader. Fler bilder och mer om helgen kommer upp i veckan.
 
Hej på er guys! Pheww vilken helg. Hade planerat att hinna med väldigt mycket denna vecka men ja, det gick inte riktigt som planerat om man säger så. Men är i alla fall hemma igen efter en helg i Gdansk där vi hade Quree's möhippa. En riktigt rolig och galen helg! Däremot blev jag sjuk sista kvällen så har praktiskt taget bara sovit och snytit mig sen jag kom hem. Kul! Men förhoppningsvis släpper det sig snart, det ska ju bli fantastiskt väder imorgon också. Hoppas man kan njuta av det.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥