EVERYDAY FAVOURITES

Mascara (här) "Voluptuous" / Eyeliner (här) "Super skinny Marker"
 
Jag spenderar denna eftermiddag med syster lite spontant och det ska kikas på smink och bara hängas. Det var längesen! Så på tal om smink tänkte jag tipsa er om mina två favoriter just nu, från NYX. Denna mascara fick jag testa då jag jobbade på kosmetiken på H&M. Första gången kände jag att den var helt okej så jag kombinerade den med XXL-mascaran från NYX, som också var helt okej men tillsammans blev de riktigt bra. Men det var någon dag nyligen som jag skulle sminka mig enkelt, så jag körde ett lager av första mascaran och det blev så himla bra! Sen dess har jag bara använt den mascaran. Är det bara jag eller är det så med många mascaror? De är "helt ok" första gången och sen blir de grymma, så skumt.
 
Sen vill jag även tipsa er om eyelinern. Kan ju säga att det var väldigt svårt att testa en annan eyeliner när man har använt H&M's presicion pen hur länge som helst, i flera år. Även om denna är väldigt lik kändes de lite konstigt att testa en ny. Men jag måste ge denna creds för färg och den otroligt tunna spetsen, och att den är väldigt lättanvänt, skön att hålla och håller bra under långa dagar. Använder ni dipliner eller penna?
 
Har ni testat dessa, eller NYX överhuvudtaget? Tycker det är ett riktigt prisvärt märke för både fest- och vardagsbruk. Toodles! ♥
Publicerat i BEAUTY & CARE
Taggar: glamazon / make up / nyx / smink