BRUNCH @ DAILY'S

Denna morgon spenderades på Daily's Coffee & Bistro (ligger på St Eriksplan).
 
Det var SÅ svårt att välja, sen att man var stört hungrig hjälpte inte - man ville ha allt! 
 
Vi tog varsin omelett - min med kyckling och hennes vegetatisk. SÅ goda och mättande, fick i mig halva och tog med mig resten hem haha! Ett tips - dela! Den var riktigt maffig, min hade ju nästan en hel kycklingfilé i sig och en god sådan men hennes var minst lika maffig så det är verkligen mättande. De har en massa olika varianter och det går även att byta topping. Jag är t ex inte så förtjust i schalottenlök som min hade, så jag bytte ut det mot soltorkade tomater. MUMS! Det blev även en yoghurt med bär och nötter. En av mina favoritkombon på morgonen.
 
Drickan var verkligen speciell och jag måste bara dela med mig av hur grym servicen var. Vi båda hade tänkt ta apelsinjuice men ägaren tipsade om deras mango/apelsin/mynta smoothie. Det lät ju fräscht men vi velade lite så vi fick faktiskt smaka lite av den och DÅ blev vi sålda. Den var så god och fräsch! Hur ofta får man smaka en dryck på ett café liksom? Bortsett från det var de så himla trevliga och miljön var riktigt skön. 
 
Finaste Leslie! När vi jobbade tillsammans på H&M brukade jag alltid bli kallad för Leslie och hon ofta för Liz. Så därifrån kommer hela twinnie grejen ifrån, vi hade tänkt klä oss exakt likadant en dag och jävlas med alla men det hann vi inte med innan jag slutade.
 
En jäkligt hungrig lizzie! 
 
Några bilder från den åh-så-mysiga morgonen på Daily's med Leslie. Så god brunch, så trevlig service och så mysigt sällskap. Även så fint väder! Vi tänkte sitta ute först men det åker en del bilar utanför så det skulle bara kännas jobbigt med all ljud och avgas. Men ja, bara plus plus plus denna morgon. Ska definitivt bruncha där fler gånger, nästa gång delar jag på omeletten dock. God var den verkligen och den kändes lite annorlunda än den "vanliga" omeletten på andra ställen. Speciellt med oreganon som gav det hela en pizza-vibe. En frukostpizza typ! Har ni varit på Daily's?
 
Nu ska jag ta och använda brunch-energin på gymmet då benen ska mosas. Hoppas er dag rullar på fint! ♥