A GIRL GOTS TO EAT

 
 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår fint. Hade planerat att blogga igårkväll men hubster och jag fastnade framför Unbreakable Kimmy Schmidt. Det finns ett par nya avsnitt uppe på Netflix för er som kollar, de nya avsnitten är så roliga och knäppa. Älskar hennes inställning till livet, goals. Anywho, sitter här och funderar på vad man ska äta till frulle. Funderar på att återskapa dena underbara skål med kanelbullsgröt, det är ju så himla gott. Speciellt med hallon och nötkräm. En av mina absoluta favoritfrukostar! Annars är det vila som gäller idag. Har varit igång sen veckan började med diverse to-do's och träning så idag tar jag dagen lite som den kommer bara. Skönt. Tänkte även kika lite på Proteinbolaget's kampanjer som avslutas idag, har ni fyndat något denna månad? De hade ju verkligen riktigt finfina priser på drycker speciellt och såklart massa annat bra. In HÄR och skynda fynda! Om ni även beställer ej-kampanj-varor så har ni koden PBFITNESSBYLIUZA som ger er 10-20% rabatt på hela sortimentet.
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
Marie

Hej! Jag undrar - varför äter du inte mer naturliga proteiner/vitaminer? Hela din blogg är fylld med konstgjorda produkter - du äter gröt med proteinpulver, nocco/barebells som är pumpad med sötningsmedel, fatburners som har bara kemikalier i. Jag tror man ser mer resultat i sin träning om man äter mer naturligt. Typ kokta ägg, spenat, ångade grönsaker, fisk, etc :-)

Svar: Hej Marie! Jag äter en bra stor del naturliga proteiner och vitaminer också, har skrivit ett per inlägg om min kost tidigare där jag pratar om vad jag äter för frukost/lunch/middag osv, jag älskar ju mat, speciellt spenat, kyckling, fisk och grönsaker osv och jag försöker äta mer "vanlig" mat idag och jag tror att det har hjälpt mycket denna månad. Bars t ex har jag lyckats minska på ganska mycket, jämfört med förut, idag har jag de i väskan och de är goda snacks när man är on-the-go och behöver en kick. Men är jag hemma t ex försöker jag få i mig nötter och andra naturliga grejer. Men tack för din kommentar, det var faktiskt en wake up call, både om att äta ännu mer naturligt och att visa mer av det här i bloggen - kram! <3
Liuza K. Haque

Camilla Persson

Den där frukosten såg jättegod ut 😌

Hemmarecept

Gud vad gott det såg ut!