INSTAWEEK 2018 / #9

1. Började veckan med att testa mina nya kläder från Missguided och fortsätta på min nya favorit bild-serie; lizzie the monday slayer. LOOOVE IT. 2. Älskade the caption till denna bild också; too glam to give a damn. Härlig när man känner sig lite glammig sådär en kall tisdag. 3. Älskar denna detalj på matbordet, vänskapsknuten är en så fin inredningsdetalj. 4. Alltså.. Åh, frustration. Hämtade upp dessa när snön inte ville upp, hade så dåliga skor dagen innan detta att fötterna var kalla hela dagen så jag fick nog. Men ja.. dessa var inte så bekväma som jag trodde de skulle va. Varma, men helvete så hårda vid hälarna. FIck världens skavsår, om jag inte gick på tå så gjorde det hela dagen haha! Bad om hjälp för att töja ut dessa, fick ett tips jag ska testa asap. Har ni några bra tips? Uppskattar mucho verkligen!
5. När fredagen ba poppar upp och helgen säger hej igen - HEJ PÅ DIG LOVELY. Denna päls är btw en av de varmaste jag har, har värmt fint i veckan när minusgraderna var rent av läskiga.. Nice att va varm och känna sig fin samtidigt. 6. Började lördagen med brunch med hubster och hans kompisar, mysigt. Hade en pyamasliknande blus från H&M. 7. 5 min kvar till tåget och man tror att man hinner ta ett par selfies OCH hinna med tåget. Haha, tidsoptimistens tidsoptimist. Denna kappa alltså. Även om jag längtar (!!!) till vår och sommar får jag ont i hjärtat av att inte kunna bära denna då. Haha, DÅ älskar man verkligen sin jacka. 8. Ni vet när man ler lite för sig själv för man har världens finaste vänner runt omkring sig.. och pannkakor. Ja, life is complete då eller vad? 
 
Har haft en riktigt bra dag verkligen, så tacksam. Efter en liten snabbfrulle drog jag till gymmet för ett SVETTIGT spinningpass (+ lite ben) och sen var det raka vägen hem, dusch och fix innan en mysig brunchdejt med Tania. Efter ca 3 stops hamnade vi på Sirap. Så mysigt. Vi satt där i ett par timmar och bara pratade om livet. Helt sjukt att hon har funnits i mitt liv sen ettan i lågstadiet? Alltså, wow. Så tacksam över vår vänskap.
 
Dags att göra sig redo för en ny vecka, har riktigt roliga planer framför mig wie! Hoppas ni har en fin kväll