INSTAWEEK 2018 / #11

1. Måndagen var ganska så fullproppad så det blev en throwback version av lizzie the monday slayer. Kärleken för denna jacka är total. Från Monki. 2. Let's kick it old school. Diggade denna outfit SÅ mycket! Men måste korta av byxorna lite innan jag kan ha de ute, just nu är dem så långa att jag bara skulle snubbla där ute. 3. Det här ljuset är kärlek! Love! Denna lilla hörna är min, den får va hur tjejig som helst utan att hubster får säga något haha! 4. Mithila's födelsedag firades med rullskridskor och hamburgare. En mysig kväll, men helvete vad jag var dålig på det. Kan ju inte åka skridskor så hade inga förväntningar men det var mer okej att ramla här än på is. Men får väl träna lite. Men riktigt kul var det!
5. Firade fredagen med denna bild från Mithila's bday-kväll. 6. Var iväg på lunch med Jenna och Camilla men ett par selfies hann man med innan. Våren har ju verkligen sagt HEJ HEJ denna helg så denna fina röda kappa fick åka på. Love it! Från HM. 7. Började denna söndag med en maxad brunch med hubster, Husse och Mithila för att fira Mithila's födelsedag. Så mysigt och vi ba satt, åt, snacka och hade det så mysigt. 8. Sen tog vi oss till dem för att spela tecken och ta selfies. Följt av lite vattenpipa. En mysig och rolig heldag.
 
Hej på er guys! Har inte kunnat sitta vid datorn alls idag. Vaknade och drog igång med att preppa brunchen, älskar att göra det. Så himla kul! Sen var det en heldag av sunday funday med Mithila och Husse. Kom hem ett tag sen och undrar lite om man ska äta något till middag eller bara gå och lägga sig. Hmm.. En kebab skulle inte sitta fel. Haha, japp en riktig cheat helg/vecka. Nya tag nästa vecka. Men en riktigt bra vecka.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: brunch / currypodden / instagram / interior / monki / rollers and bowlers