INSTAWEEK 2018 / #10

1. Lizzie the monday slayer, 2.2 - har ni märkt hur mycket jag älskar lila? 2. Tisdagstimmarna på jobbet var tuffa, ville bara dra iväg typ efter lunch. Har nog aldrig haft med mig så mycket stuff som då, skulle nämligen raka vägen till Mithila efter jobbet för att fota vår coverfoto till podden. 3. Vår åh-så fina mick för podden - alltså vi ÄLSKAR den. Den är verkligen SÅ grym. Att vår mick skulle va fin var något varken Musse eller Husse (Mithila's kille) förstod, haha men vi älskar att den är så fin. 4. En liten sneakpeak på mig för poddfotot, första avsnittet är in the works - musiken fick vi äntligen ikväll så anytime now!! In och följ Currypodden så blir vi glada! :)
5. Diggade denna bild, den la jag upp i veckan då det var Internationella kvinnodagen och det här är nog en av de mest publicerade citaten på nätet varje år, jag älskar den - skål för oss pwr-ladies! 6. Helgen sa hej och vi satte igång med lite housework. Igårkväll möblerade vi om här hemma och vips blev det SÅ mycket mer plats. Men en sak står fortfarande på listan, måla om. Frågan är om man ska göra en inrednings-tutorial innan eller efter, eller båda? 7. En händelserik men chill helg, spenderade en stor del i denna pyamas-skjorta. Love it. Hittade den dock bara i en storlek större så den sitter nog ännu mer oversized än tänkt men jag älskar den. 8. När hubster säger ja, sure kom, när man föreslår inredningsshopping. Ja, då drar man ut asap! En chill söndagsoutfit till det. Är inte scrunchies så söta?
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Efter sovmorgon och frulle framför tv:n gick allt blixtsnabbt när jag frågade hubster om vi inte kunde dra till stan och kika på inredning. Sure, sa han. Haha, sen sprang jag in på toa och fixade mig och så drog vi ut. No time to waste haha! Försökte blogga på tåget men var tvungen att lägga ifrån mig mobilen när vi kom till stan. Vi köpte en massa bra saker, bland annat plastblommor och balkong-detaljer. Snart är ju våren här och det kommer bli en jäklans massa chill på vår balkong. Vi hann inte spendera så mycket tid där förra året men i år har vi bestämt - då skall det grillas och chillas. SÅ TAGGAD! 
 
Nu ska jag hjälpa till med mealpreppen, ny vecka imorgon. Hoppas ni har en underbar söndagskväll!