THIS MONTH'S TESTAGRAM

- I samarbete med Testagram -
 
Denna månadens Testagram var riktigt rolig att öppna! 
Först ut; nya Pepsi Max Lime - har testat den en gång och älskade den! Älskar Pepsi överhuvudtaget i för sig, men denna var en härlig twist. Perfekt med lite is en varm sommardag som denna och även om den smakar som cola med lime pressad i så är det ju alltid kul att variera liksom.
 
Sen fick jag två drycker jag inte testat förut; Kullamust i äppelsmak, det är alltså en naturprodukt utan tillsatser. Utvalda äpplen pressas, filtreras och tappas på flaska. Lär va riktigt god! Kanske med kanelbullar, precis som när man var liten. Hur mys?!
 
En dryck som jag blev väldigt nyfiken på är Norr 07 vilket är en törstsläckande funktionsdryck vars huvudsakliga uppgift är att återställa kroppens vätskebalans. Fick smaken citron/fläder och ja, ni vet ju vad jag tycker om fläder? Ä.L.S.K.A.R! Har ni testat dessa drycker? 
 
Fick även godis (min favorittyp av godis, lite surtsött och det kombinerar jag gärna med choklad - perfekt kombo), fina och stilrena 3-lagersservetter i mitt favoritmönster (prickigt <3) och våta engångsduktar för städning av alla golvtyper. Det kan va en riktigt bra grej att ha när man ska snabbstäda inför besök eller ja, bara städa. Sen har jag hört och läst att Grumme ska va ett väldigt miljövänligt företag, så det är nice.
 
På min förra arbetsplats snackades det mycket om Bjäre chips. Jag är ju egentligen ingen chipsmänniska, köper typ aldrig chips förutom Tryffelchipsen från Gårdschips men enligt 8 stora tester är dessa alltså Sveriges godaste chips - då MÅSTE man ju testa? Däremot måste jag nog vänta på att mannen kommer hem, cheddar är hans andra fru... och ja, även dipp från Bjäre. Inom märket har de färgkoder så man väljer samma färg på chips och dipp för bästa smak. Känner man sig wild and crazy kan man säkert mix and match. 
 
Sist men inte minst fick jag plåster som ska va vattentätt. Det ska även låta huden andas för snabbast möjliga läkning av sår, och även tunnt och följsamt. Smooth, med andra ord. Det kan ju va bra att ha hemma. Även om man helst aldrig skulle vilja få användning för det. 
 
Det var månadens härliga låda från Testagram, en riktigt rolig överraskningslåda som man får hem varje månad. I den hittar man allt möjligt inom skönhet, smaker och hem. In här och börja unna er en liten härlig vardagspresent varje månad. De har även roliga temaboxar ibland, t ex VM, morsdag, hälsa/fitness osv. Så kul ju! 
 
Hoppas er dag rullar på fint! ♥
 
Publicerat i FOOD IS LOVE
Taggar: testagram