TESTAGRAM

- I samarbete med Testagram - 
Fick hem denna spännande låda häromdagen, från Testagram. Så kul!! Den här lådan är ju som gjord för mig, alltid så nyfiken på det nya och älskar att testa på allt. Så konceptet är att man får hem en låda varje månad med produkter - inom mat/snacks, skönhet och hem - som man själv kanske inte skulle hittat. Varje gång jag handlar brukar jag oftast få med mig nån enstaka ny grej som jag vill smaka/testa så det är ju sjukt smidigt att få hem denna låda istället. Så är ni också nyfikna själar och älskar att testa nytt, testa på testagram. En liten spännande present varje månad. Hur kul?! PS, man kan när som helst avsluta eller pausa prenumeration utan uppsägningstid. Reggar ni er via min länk där uppe så blir jag glad. :)
 
Lådan innehöll många redan-favoriter, som t ex Pandy protein, riskakorna i smaken chiafrö och halvsalt (fast i en smart on-the-go-förpackning) och nötkräm. De växte man ju upp med, ÄLSKAR. Testade även Bevita med hasselnötskräm ganska så direkt, var ju så nyfiken - och mums va gott! Perfekt mini-snack innan träning eller on-the-go. Resten har jag inte hunnit prova än faktiskt, men med tiden så. Spännande! Prenumererar ni på någon box?
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll! ♥ 
Publicerat i FOOD IS LOVE
Taggar: testagram
#1 / / Tess:

Har haft Testagram i 3 månader :-) Före det hade jag Glossybox i över 1 år, men Testagram är ju nåt hela familjen kan ha nytta av :-)

Svar: Åh härligt att höra! Ja men verkligen, de blir ju godare att testa allt tillsammans :)
Liuza K. Haque