INSTAWEEK 2018 / #25

1. Den där härliga känslan efter Sverigevinsten och måndag - livet rullade fint med andra ord. 2. Älskar vår nya lightbox och texten vi har på den just nu, lär inte byta på ett bra tag fastän jag mest ville ha den för att skriva olika saker till både blogg och insta, haha! Och dessa blommor, åh wow åh wow. 
3. New case alert! Haffade hem ett skal från Hannalicious x Ideal of Sweden - älskar det, så fint! Här kan ni se fler bilder. Glöm inte att koden LIUZA ger er hela 20% rabatt nu. 4. Fredagens look inför match och häng med svärisarna. Är så kluven över denna klänning, om jag ska behålla den eller sälja den. På ett sätt gillar jag den, färgerna, längden och viben, men den är ju ungefär 2 storlekar större (40) än min vanliga (36) - märks det? 
5. Japp, då var festsäsongen igång. Studentfester, grillfester, bröllop, kalas och annat kul. Hela den här helgen var packad med festligheter. I lördags hade vi till och med en på dagen och en på kvällen. Denna klänning åkte på då, en gammal favorit i garderoben. Både bekväm och stilren. 6. Ja, kommer ni ihåg eid-blommorna? Efter ett par dagar började den tappa färg och vissna men de blev inte fulare för det. Titta så fin rustik peachy färg de fick, så fina. Men idag har de faktiskt blivit mer bruna så det kanske är dags att slänga dem. Undra vad nästa blomma blir... Tips? 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra och dagen rullar på bra! Någon som shoppat redan på Proteinbolaget med den grymma rabattkoden? Jag sitter med en ganska så full shopping cart med bland annat Celsius flak (utförsäljning!! eftersom de har gjort om designen nyligen, så in här och fynda), Barebells milkshakes (här) och såklart nya baren Strawberry White chocolate. Sen är jag så sugen på att testa fler smaker av Women's best BCAA, någon av er tipsade ju om Tropical Pineapple - hur fräscht? PS, säg till om ni har frågor om något som ni är nyfikna på och kanske vill beställa.
 
Efter gårdagens festligheter hos la familia så kom vi hem och ba dega, hade ingen (!) energi efter hela helgen. Vi blev skjutsade hem av Musses släktingar och jag deckade till och med i bilen av exhaustion, haha! Så förra veckans instaweek fick vänta lite. Annars sitter jag här och fixat lite stuff inför ett möte jag har imorgon, hösten kan bli väldigt spännande om jag har tur. Sen måste jag även hämta ett par paket och ta tag i disken innan kvällens festligheter. Jag och mannen ska nämligen gå på konsert, woop woop! Vilka fler ska på Beyonce och Jay-Z? Alltså HUR taggad är man inte?! 
 
Hoppas er måndag rullar på fint! ♥