INSTAWEEK 2018 / #22

1. Glassade till det riktigt ordentligt i balkongen i mina favoritbrillor och en härlig färgglad topp, helt klart en favorit i garderoben. Toppen var dock väldigt svår att fota, men ska ge det ett försök idag. 2. En av mina favorithörnor här hemma. Ni som inte har provat detta ljus - GÖR DET ASAP. 
3. Lyxade till frullen med en lyxig omelett på Daily's med Leslie som jag inte träffat på evigheter. En riktigt god och mysig morgon! 4. Det blev en spontan systerdag, vi shoppa, vi åt gott, vi myste rejält. Sen finns det ju inga dagar vi inte tar selfies tillsammans...
5. Inte ofta jag går runt i leopard nu för tiden (jämfört med förut), men när jag gör det går jag all in. Älskar denna klänning, så vippig och mjuk. 5. Jag och världens finaste man firade 2 år som gifta. Det är så sjukt för det känns som att vi gifte oss "förra sommaren" bara.. 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Igår fick bloggen stå tom, men det var faktiskt inte meningen. Bloggade lite snabbt påväg in till stan men såg nu att inlägget aldrig kom upp. Oh well, vi hade en riktigt mysig dag verkligen. På dagen kom mamma och pappa över med presenter och blommor, så gulligt. Sen drog vi ut, körde en hummer och gick ut på middag. Njöt av varandras sällskap bara, med andra ord. 
 
Ny vecka, nya tag - jag vet att jag skriver så ofta men älskar den inställningen en måndagsmorgon. Speciellt när den är så fin som denna. HUR är det fortfarande såhär fint väder? Bara att njuta I guess. Dock var natten till idag den värsta på länge. Sov ovanpå täcket och svettades som in i helvete hela natten. Var helt svettig vid halsen när jag vaknade, kanske dags att köpa en fläkt. Men men, ska få i mig en mumsig frukost för sen är det dags för veckans första träning. Från och med denna vecka kommer det bli mer HIIT i olika former och jag är SÅ taggad. 
 
Hoppas ni får en grym start på veckan! ♥
#1 / / emma:

åh vilken fin glaskupa