THE JULY BOX

- I samarbete med Testagram -
Här har vi månadens box från Testagram, woop woop!
 
First off, handgjorda tunnbrödschips i nacho-smak - låter ju hur gott som helst. Någon som har testat det? Sen kändes muffins-formarna som ett tecken. Har ju bara tittat på bakshower de senaste veckorna och varit så sugen på att baka. Dessa är även formade som blommor, hur fint?
 
Nöt-créme pralin i jordnötssmak, låter så drömmigt och jag vet faktiskt inte ifall jag har testat dessa förut. Jag vet att jag har testat de "vanliga" och de är ju SÅ goda och påminner så mycket om barndomen, kan tänka mig att dessa är minst lika goda. Loove peanutbutter! 
 
Bäst i test från Yes, ska bli nice att testa. Tror faktiskt inte vi har testat Platinum tidigare, interesting.. Sen har vi en Roll-on mot svettningar och dålig lukt. Haha, kan va nice i denna hetta. Så man applicerar den på torr hud på kvällen och tvättar sedan av den på morgonen och då håller den i 3-5 dagar. Någon som har testat en sådan? Riskakor är ju en stor favorit hemma hos oss men linskakor har vi aldrig testat. Fiberrika och naturligt glutenfria så perfekt mellis. Husbter kommer ju jubla över smaken, om han kunde gifta sig med ost skulle han nog göra det... 
 
Har velat testa Freeno från Njie ett tag men det har inte blivit av. Denna är i mango och apelsinsmak, det känns somrigt och gott. Däremot är jag väldigt nyfiken på Cactus-Lime och Strawberry-Lime, de låter också väldigt fräscha och goda. Så det är alltså kolsyrad och sockerfri läsk med antioxidanter och vitaminer. Sist men inte minst; Sprite Zero i smaken Lemon Lime & Cucumber. Den har jag faktiskt smakat tidigare och jag satte "My favourite" på den direkt då jag tyckte så himla mycket om den. Om man diggar gurkvatten kommer man definitivt att gilla denna. Så fräsch! 
 
Månadens Testagram-box var en riktigt nice "gott-och-blandat"-box, så himla kul. Allt från muffinsform till godis och diskmedel liksom, ska bli så kul att testa allt. Extra nyfiken är jag på linskakorna och Freenon från Njie, de kanske testas redan ikväll. Om man ÄLSKAR att testa nya grejer som jag gör, kommer man definitivt att älska denna box. En ny box varje månad för ungefär en hundring, roliga temaboxar och massa kul att testa. Ge er själva en liten present varje månad, vardagsnöje i sitt esse. In HÄR för att läsa mer om Testagram och medlemskapet.
 
Dags för svettfest, so excited. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Publicerat i FOOD IS LOVE
Taggar: testagram
#1 / / G I M E:

Fin blogg!