OTRII

Förra gången jag och syster såg Beyonce köpte vi varsin t-shirt som jag älskar än idag! Däremot har jag älskat den så mycket att jag inte ens använt den, haha! Men just den dagen kändes den helt perfekt. Brukar ni köpa merch-produkter från konserter? Jag gör alltid det, älskar!
 
Beyonce och Jay-Z bjöd verkligen på en show! Det var ju som vanligt otroligt kul att se Beyonce uppträda, hon är ju så himla wow, helt magiskt kvinna - MEN det var verkligen ett stort nöje att få se Jay-Z uppträda. Så himla grymma båda två! Vilka av er var där, visst var det galet?
 
ÄLSKAR hur de tittade på varandra!!! Det var helt magiskt. 
Beyonce körde hennes GRL PWR låtar och sjöng även en otroligt fin ballad i en magisk klänning.
 
Två av de sista låtarna de sjöng var Forever Young och Perfect. Även om jag älskar Ed Sheerans del i den sistnämnda låten så älskar jag att hon sjöng den med Jay-Z med bildspelet från deras liv i bakgrunden. Fick tårar för det var så himla fint!! Vilket magiskt avslut alltså.
 
Några bilder från förra veckans konsert. Även om det var tredje gången jag var och såg Beyonce så var det minst lika magiskt, och denna gång var jag extra ivrig för att få tag på biljetter pga Jay-Z. Att få se dem två uppträda, det kändes som ett absolut MÅSTE och jag kan säga att man gick därifrån väldigt nöjd och glad (med alla tusen människor som också skulle till tåget... fan att inte konserten hölls i Tele2 eller söderut, skulle vart så skönt!). Att få se dem uppträda till gamla låtar som Bonnie & Clyde, Deja Vu och sist men verkligen inte minst CRAZY IN LOVE. Alltså YAS, så himla kul! 
 
Dags för middag och serier, även lite nagelmålande hinner jag med ikväll. Hoppas ni har en underbar onsdagskväll! ♥ 
Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: beyonce / concert / jay-z