INSTAWEEK 2018 / #28

1. När veckan började med att man fick ett nytt jobb till hösten och att hubster också började sin semester - ja, DÅ kändes det verkligen som att semestern hade börjat. Hey there vacay-lizzie! 2. Firade kontraktskrivningen för jobbet med burgare och glass med kärleken på Stockholms mysigaste och bästa glasshak (ligger vid St Eriksplan). Hasselnöt på Stockholms glasshus får ej missas, SÅ god! 
3. Min finaste Mithila lagade en dundergod pastarätt med portabello, den var riktigt nice. Vi hade så mycket att fira och catch up on, det var en mysig kväll minst sagt. 4. Fredag och burgare, det går hand i hand för mig. Nu under VM och sommaren har det blivit fler än vanligt också, haha! Denna från Bastard Burgers var dunder. Måste dit igen! En riktigt BRA burgare. Åh, nu blir jag sugen igen...
5. Spenderade lite quality time med hubster och hans vänner. Vädret bjuder på riktigt ordentligt just nu så min älskade solrosklänning åkte på. Den är så glad och härlig, love it. Från Gina tricot. 6. Efter ett svettigt träningspass och en sjukt underhållande VM final är det sunday snuggles som gäller resten av kvällen. Just nu är sängen klädd i vit linnen, SÅ himla skönt och fint. ÄLSKAR. Förstår nu varför vissa alltid säger "once you go linen..." - så sant.
 
Vilken kanon-vecka, verkligen. Bra träning, ett par VM-matcher, häng med man och vänner och underbart väder. Men veckans höjdpunkt helt klart var tisdagen då jag äntligen skrev kontrakt för höstens uppdrag, så nu känns det verkligen som att jag kan ta semester utan dåligt samvete. Det var ju en tyngd att inte ha något på gång men nu känns det så mycket bättre. Resten av dagen firade vi med god mat och glass, vädret bjöd på och ja, det går bra nu. Dags att avsluta kvällen med serier (kanske film) och glass. Frukt & glass är min absoluta favoritkombo just nu.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: bastard burgers / chiquelle / food / gina tricot / stockholms glasshus