INSTAWEEK 2018 / #27

1. Var glad över att det var måndag och nya tag, men lite ledsen över att det faktiskt var en hel vecka efter OTRII konserten. Vill SÅ återuppleva den kvällen! Denna topp är definitivt en ny favorit. 2. Vi såg den åh så härliga Sverige matchen på Tele2 arenan i tisdags, SÅ kul med vinsten den dagen med alla glada människor (inte lika kul i lördags, but oh well). 
3. Jag och hubster blev bjuden på våfflor av Waffle dough som hade sin truck i Rålis denna vecka. 4. De åh-så-goda våfflorna vi åt och den goda iskaffen. Satt riktigt fint! Måste leta upp den trucken igen snart, det var så himla gott. 
5. Spenderade fredagskvällen med en av mina käraste. Quality time, tapas och match - och så bra väder. Bara plus plus plus. 6. Hashtag selfie sunday gillar vi, eller hur? Diggade verkligen denna look, så enkel men fierce. Fanny pack alltså, kanske den skönaste accessoaren ever.
 
En väldigt bra vecka, allt som allt. Häng med man, familj, vänner. God mat, bra väder och spännande möten. Bara plus plus plus. Nu har hubster semester också så vi får se vad vi hittar på. Vi funderar lite på Köpenhamn, det verkar som en så mysig stad som ingen av oss har besökt. Har ni några tips eller tankar kring den staden? Och nej... jag kunde inte ta mig upp ur soffan. Det blev en chillkväll, välbehövt efter en fullproppad vecka. Hade ju tränat hela veckan så lite vila blev nog bara bra. Ny vecka, ny tag imorgon. 
 
Hoppas ni har en toppenkväll! ♥
#1 / / Surre:

Du får berätta mer om Köpenhamn sen! Funderar oxå på att åka dit med min man. Tipsa oss gärna!!! 😍😋