INSTAWEEK 2018 / #26

1. Som jag skrev som caption till denna bild - brukar normalt älska måndagar men fick en känsla att just denna måndag skulle bli ÄNNU bättre. Bättre än någonsin. OM jag hade rätt! 2. Alltså konserten OTRII med Beyonce och Jay-Z var helt klart det coolaste jag varit med om, att få se dem uppträda som par var magiskt. Älskade (!!!) hur de kollade på varandra, speciellt hur han kollade på henne. 3. En kväll på Vau De Ville med finaste Tania. Fler bilder från kvällen finns här. 4. Glassigt värre när Sverige fixade en finvinst under VM i veckan, hoppas på det samma nu på tisdag. Hur härlig outfit? Love it! 
 
5. Efter mysig lunch med hubster i veckan tog vi en prommis och käkade glass efteråt. Åh, så bra och mysig vecka. 6. En spontankväll på Köttmästarn med hubster och syster. Så längesen man var där men ojojoj, så gott - precis som förra gången man var där. Ett glas rött satt riktigt fint till det också. 7. Åh, diggade verkligen denna outfit! Denim on denim är ju så ballt, och så denna härliga Coca Cola tisha under. Även om jag inte brukar köpa "vanlig" cola så var jag bara tvungen att göra det förra denna bilds skull, haha! 8. Drack iskall Pepsi och kollade på VM-matcher, helt rätt.
 
Föredrar ni Pepsi Max eller Cola Zero? Är ni anti någon av dem för ni gillar den andra mer? Många tycker ju att Pepsi är de "sämre" men måste faktiskt säga att jag älskar både två. Många blir ju irriterade när man beställer Cola och de frågar om Pepsi är OK, men gud - så stor skillnad är det ju faktiskt inte att man behöver bli upprörd. Den enda skillnaden jag kan känna är att Pepsi Max är lite sötare än Cola Zero, men älskar båda - som ni kanske ser haha!
 
Denna vecka i bilder, eller ja - ett par bilder. En BRA vecka allt som allt. Hoppas ni har en mysig söndagskväll! ♥
#1 / / Anonym:

Haha men vad säger du? Tycker Pepsi och Cola är som dag och natt. Tycker verkligen inte om Pepsi men älskar Coca-Cola Zero 😍

Svar: Haha, men det är det jag menar. Många känner väldigt starkt för en av de men jag älskar båda :)
Liuza K. Haque

#2 / / iseedee:

Jag tycker inte heller att det är så himla stor skillnad mellan Pepsi och Cola... egentligen alla versioner av "cola" är typ samma sak.

Svar: Haha, det är det! Men många håller inte med oss XD
Liuza K. Haque