GO SWEDEN

 
Bästa sponsorn First Class brands fixar snacksen - har ni testat deras high fiber chips? SÅ goda! Denna nya smak, "salt" fick jag prova nyligen och riktigt god, till och med för mig som inte är världens saltälskare. Men med lite salsa/guac kan jag tänka mig att det blir riktigt gott. Next time! Chipsen finns även i två andra goda smaker (BBQ/Paprika och Sour cream) och finns att köpa för bästa pris på Proteinbolaget såklart. PBFITNESSBYLIUZA för rabatt! 
 
SVERIGE TILL KVARTSFINAL - hur underbart?! Jag och hubster drog till Tele2 och såg matchen till slut, riktigt nice. Sen blev det ju extra nice med vinsten! Får se vilka vi möter nu då, hoppas på Colombia. Det skulle ju vart riktigt kul! När alla andra "stora" lag redan försvunnit kan ju England joina dem, tycker jag haha. Annars kom vi precis hem från matchen, helt slut båda två. Dags för middag och lite chill innan kvällens andra match.
 
Hoppas ni får en mysig tisdag allihopa! ♥
#1 / / Camilla Persson:

Vad skönt med vinst för Sverige idag, måste ha varit en härlig känsla att ha suttit och kollat på tele2 med bara svenska fans ⚽️🇸🇪

Svar: Ja det var riktigt kul, vilken känsla alltså! :D
Liuza K. Haque

#2 / / Liselotte Johansson:

Heja Sverige. Jag ser fram emot lördag. Spännande.

Svar: Heja heja! Några timmar kvar bara, can't wait :D
Liuza K. Haque