FRIDAY MOOD

Hej guys! Hoppas ni mår prima. Efter sovmorgon, en lätt och god frulle, promenad och en protteglass sitter jag här och NJUTER förfullt av den grymma gåvan vi äntligen tog emot från mina päron; en fläkt. Haha! Vissa av er kanske läste min story på Instagram igår men såhär var det; tidigare i år fick vi en fläkt i present från min familj. En riktigt grym fläkt med fjärrkontroll och stativ osv osv. Jättefin present men vi såg inte riktigt behovet så vi tänkte att de själva skulle få mer användning av fläkten, så de tog hem den (happily may I add), det var inga hard feelings verkligen. 
 
Sen kom denna galna hetta.... Musse har legat vaken under nätterna och googlat fläkter och lagersaldo medan jag sov i min egen svettpöl. Nice. Sen var vi på världens jakt men det var slut, överallt i hela Sverige typ. Så jag ringde pappa med svansen mellan benen. Haha, pappas vinnarskratt alltså - "vi gav ju er en grym fläkt, ni ville ju inte ha va???" Haha, men jodå fick komma och hämta den till slut. Det är vår nya kärlek här hemma. Det och vårt nya påslakanset från H&M Home. Vitt linne. Linne alltså, magiskt skönt att sova i. Nu förstår jag varför mina kollegor alltid sa "once you go linen..." - så sant. Om ni inte har testat än, do so asap. Även våra avlånga stora 50x90 kuddarna är täckta i vit linne. Hela sängen är som ett drömmigt moln.
 
Efter två hela vilodagar (who am I???) tänkte jag faktiskt ta en tripp till gymmet ikväll. Så excited!! Vad gör ni ikväll? ♥