ALL KINDS OF NUDES

En ny finis i väsksamlingen, från Gina tricot. Man måste ju älska hur duktiga de är på just märkeskopior, haha! De har ju en nu som är i svart med ormen framtill men nackdelen med den var att den var så himla liten. I alla fall för mig. Denna storlek tycker jag är nice! Färgen är också riktigt fin och somrig. Hitills har jag bara haft den till helsvart men helvitt skulle va så fint. Ja, någon dag kanske man äger en äkta sådan väska men idag känns det helt orimligt att lägga ned så mycket pengar på en väska. Skulle hellre rest med de pengarna. Vad känner ni om märkesväskor?
 
Sorry att bloggen strulade så mycket, satt i ett bra tag och försökte fixa det tidigare och äntligen är vi up and running. Annars har dagen varit prima. Träning, ärenden, massa god mat och mathandlande med hubster. Välbehövt! Sen kände jag mig riktigt smart för jag åt en stabil mellis innan, phew.. Att handla hungrig, det har man gjort alltför många gånger. Oh well, efter en god middag och chill är det dags att börja röra sig mot sängen.
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
Publicerat i SHOPPING
#1 / / torres:

MEN hur snygg väska ???? 😍😍

#2 / / Liselotte Johansson:

Snygg väska. Jag skulle gärna vilja ha en rosa YSL-väska men den är alldeles för dyr. Jag syr istället mina egna väskor.

Svar: Ja de är ju så himla fina men den saftiga prislappen skrämmer mig haha! Åh, det är ju smart :D och kul med en unik väska!
Liuza K. Haque

#3 / / A W:

Superfin😍 Älskar färgen. Ha en underbar dag!

#4 / / Camilla Persson:

Jättefin väska ☺️