WELLNEEDED REST DAY

today's
 
Hej på er guys! Sitter här under en mysig filt och tar det lugnt ikväll efter en lång dag på jobbet. Känns skönt faktiskt, att bara göra nada. Wellneeded restday, som rubriken säger. Tänkte att jag ändå skulle dra till gymmet fastän jag hade bestämt att ha rest day men efter tre riktigt bra pass denna vecka känner jag att kroppen kommer tacka mig för kvällens chill. Med en utvilad kropp kan jag istället ge järnet i helgen. Nu är frågan vad man ska äta ikväll bara.. En del av mig vill cheata men en annan del av mig är så taggad på abs. Haha, hmm..
 
Dagens åh-så-färgglada outfit. Årets nyårslöfte kanske borde va "klä mig mer färgglatt" .. Måste dock erkänna att jag ÄLSKAR grått, både vardagligt och på gymmet. Så stört fräsch färg! Sen har ni det senaste tillskottet i min Ideal of Sweden-skal-familj, rosa marmor kan vara det coolaste ever. Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt på er beställning. En fin färgglad klick till denna outfit, right? 
 
Vet ni, nu ska jag dricka lite te och fixa och trixa med min youtube-kanal. Även ifall nyårs-vlogen inte riktigt kommer bli som jag ville så tror jag den kan bli riktigt bra ändå. Sen ska jag även fixa en intro ikväll, och tack för allas input och support. Det fanns mycket som jag tänkte på men inte riktigt tänkte på. Så om videon åker ned någon gång så får den göra det, mer är på gång. På rätt sätt. Vad skulle ni vilja se i min youtube-kanal? Skulle va så kul att få veta.
 
Hoppas ni har en fantastisk fredagskväll! ♥
Publicerat i OUTFIT & LOOK
Taggar: fashion blogger / ideal of sweden / outfit / selfie queen