THE BRUNCH OF A LIFETIME

Birthday brunch till världens bästa man! 
 
 
Det var riktigt mysigt hemma, ljuset var perfekt och ja bortsett från glaset jag hade sönder innan så gick allt riktigt bra. Märkte nu i efterhand att vi glömde lägga en ny servett på min tallrik. Nu stör det mig så mycket när jag ser denna bild. Haha! Jäkla OCD alltså. 
 
Vi båda började med avokadomackorna och äggröra.
 
Lite kycklingbacon till det.
 
Sen hoppade vi båda vidare till pannkakorna. Blev så nöjd med dem! Så fluffy och goda. Hojta till om ni vill ha recept!
 
Fanns även croissants. Däremot var de vanliga slut så det blev chokladvarianten. Gillar faktiskt de vanliga mer märkte jag.
 
Till pannkakorna körde vi på Häagen-Dazs glass i smaken vanilj. Perfektion!
 
Av någon anledning hade jag nougat-cravings!
 
Färska bär, kanske det bästa som finns i världen.
 
 
Ja, sen var det bara att köra på! 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Jag är lite småtrött idag av någon skum anledning, vi gick ändå och la oss relativt tidigt igår. Kan det vara matkoma fortfarande? Haha, inte helt omöjligt efter all gottis. Här har  några bilder på gårdagens lunch, perfekt säger på hubsters födelsedag. Blev väldigt nöjd med både upplägg och allt som fixades i sig. Speciellt pannkakorna, så fluffy. Oh well, dags att ta lite kaffe med espresso shots för att inte tuppa av. Blundar jag så deckar jag, typ. Hoppas jobbdagen går fort! Vad gör ni idag?
 
Hoppas ni får en fantastisk start på veckan! ♥

Publicerat i FOOD IS LOVE
Taggar: american pancakes / avocado toasts / barebells / brunch / häagen dazs / ice cream
#1 / / Sara:

Hej liuza! Det är så att jag försöker gå ned några kilon, har tränat styrka och cardio i några veckor och sköter kosten relativ bra MEN sockersuget är där hela tiden. Är alla dessa proteinbars, chokladkrämer, glass osv som säljs på diverse sidor nyttiga att äta vid en viktnedgång? Innehåller inte dom mkt socker? Har alltid undrat hehe sorry för den långa kommentaren. Kram

Svar: Hej Sara! Heja dig, vet att de är svårt med sockersug. ”Lider” av samma sak, haha. Man brukar säga att det dämpas rätt så rejält om man inte äter sätt på två veckor, testa det! Annars är jag inte rädd för det lilla sockret som finns i produkterna som anses vara nyttiga men jag äter inte de varje dag, och jag skulle inte säga att det är nyttigt att göra de men det är nice att det finns goda alternativ när man väl väljer att unna sig. T ex på helgerna, om man vill ta en glass men inte cheata allt för grovt då träningen känns bra och att det går framåt är Lohilo glassarna ett perfekt och framförallt gott alternativ till vanlig glass. Så sånt äter jag i alla fall när jag vill unna mig. Oftast så dämpas suget man har bara av första tuggan/skeden osv så mängd är en stor faktor när det gäller kaloriintaget. Ett tips är att dricka mer vatten alt. Fun light vid såna tillfällen :) hoppas jag kunde hjälpa! De är bara att fråga på om det finns mer du undrar! Kram
Liuza K. Haque

#2 / / Soravi:

Recept på plättarna, tack😍