PLANS FOR THE YEAR

- I samarbete med Swecamp - photos from weheartit
 
Har ni gjort planer för denna sommar? Jag och hubster satt och pratade om året igårkväll och vad vi vill göra och uppleva i år. Resa någonstans varmt var det första han sa, han kanske föll för det sköna all-inclusive livet som vi njöt av förra året. Definitivt min typ av resa. Ren relax och inget annat. Även ifall äventyr är kul också. Jag tror jag befinner mig i en del av mitt liv där jag är rent av utmattad och vill bara chilla så mycket som det går hela tiden. Latmask med andra ord, haha! Men en sak som jag vill köra igång igen med i år är körkortet... Måste!
 

 Vi har kikat lite på resor till Afrika då en av hubsters vänner gifter sig där då och det skulle vara så himla coolt att besöka kontinenten som ingen av oss har besökt än och uppleva ett bröllop i samma veva. Vi pratade även om olika typer av resor och olika sätt att ”komma ut ur sin comfort zone”, kanske besöka kända naturplatser. Jag har t ex aldrig vandrat och sett vackra berg och sånt som ser så härligt ut på filmer. Camping är något man kanske måste uppleva i livet. Jag tror faktiskt inte att  jag skulle klara av det i flera dagar men en natt eller två kanske skulle va kul. Det verkar ju faktiskt lite mysigt på filmerna, när man sitter framför en brasa med sina marsmallow. Björnar, insekter och annat farligt får man väl hoppas att man har turen att undvika. Däremot har jag alltid tyckt att tält och sovsäck verkat mysigt. Alltså, jag har ju verkligen ingen aning om vart det kan ha kommit ifrån, möjligtvis serier. Gissar på det. Finns ju ett avsnitt på Huset fullt när de campar.. Jag var obsessed med den serien. Ni skulle ha sett pappa när jag frågade om jag fick köpa det när jag var yngre och ville ”campa” i vardagsrummet.. Jaha, vad ska du med det till? Haha, hade ju inga svar. Vad tror ni, skulle ni klara av camping? i såna fall hur många dagar?

Hoppas ni har en fin torsdag allihopa! ♥ 
#1 / / -:

Afrika är inget land. Det är en kontinent med 55 länder.

Svar: Det har du rätt i, hade nämligen skrivit namnet på landet först men ändrade sedan till Afrika allt som allt då ingen av oss har varit på kontinenten överhuvudtaget, men glömde i all stress att ändra den den delen innan publicering - tack för du sa till :)
Liuza K. Haque