LE BATHROOM

Tänkte att det var ju på tiden att jag visade hur badrummet blev när vi dekorerade om det sist, bättre sent än aldrig väl?
 
Tvättkorgar från IKEA, det finns en plan längre fram att färga dessa svarta/gråa. 
 Duschdraperi och handdunkar från H&M Home.
Sen har ni min favoritdetalj! Vi har gjort badrummet ganska playful typ, hur härlig poster från Desenio? Jo, den där växten levde inte länge utan sol... Det blir nog plastväxter här inne framöver. Men fint så länge det varade haha!
 
Hylla två och ännu en härlig poster från Desenio, och lite nödvändigheter i små akrylhållare från H&M Home.
Spegel från Ikea.
Min hylla. Lite parfym, läppstift och sånt jag gillar.
Mycket skäggvård och dofter på hubsters hylla.
Jo, jag fick en till hylla. Jag och läpprodukter är en endless lovestory.
Förvaring och rena handdukar längst ned. Såklart när jag fotade där inne så var hälften i tvätten...
Bänken över tvättmaskinen, lådor från Ikea, poster från Desenio och doft från Zara Home. 
 
 Här har ni vårt badrum! Det roliga är att när jag ser bilderna vill jag göra om så mycket igen, haha. Vet inte ifall det är en bra eller dålig grej att jag alltid vill göra om saker. Har fått världens urge att möblera om i köket/vardagsrummet lately, ändra stil, måla om och allt möjligt. Har även mycket fint som jag inte riktigt känner passar oss längre, men bra skick - skulle ni vara intresserade i att köpa inredning? Skulle va kul att veta! 
 
Dags att fixa le food, är så hungrig. Vilodag idag från gymmet, känns skönt efter hårda träningar tre dagar i rad denna vecka. Imorgon funderar jag på ifall det blir någon "fredagsfys innan fredagsmys" - maybe baby. PS, tänkte fixa en youtube video i helgen där jag pratar om min kost, kosttillskott och allt däremellan - om det är något ni undrar så är det bara att slänga iväg en kommentar här nere. 
 
Oh well, på riktigt måste äta nu nu nu. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Publicerat i INTERIOR
Taggar: desenio / h&m home / ikea / inredning / interior
#1 / / Anonym:

Kan du inte visa badrummet i sin helhet? Lättare att inspireras när man får överblick över hela rummet och på så vis kan tänka sig eventuell möblering :)

Svar: Absolut :)
Liuza K. Haque