INSTAWEEK 2018 / #4

1. Kämpade mig igenom måndagen, jobb, träning, mealprep - hela köret. Feels good! Btw, mitt mål med att klä mig lite färggladare går ju rätt så bra. Hur härlig är inte denna apelsintröja liksom? Perfekt kombo med vacay skalet. 2. Marmordrömmar och en galet bra och fin powerbank gör vardagen lite bättre, från Ideal of Sweden. Om ni är ute efter en powerbank så rekommenderar jag deras varmt, den är tunn, fin och laddningen går blixtsnabbt. Med koden "LIUZA15" får ni 15% rabatt på er beställning. Hur fin är den bara att ha framme liksom?
3. Körde på en 90tals sporty vibe casual friday för att avsluta jobbveckan. Kände mig ball och bekväm! Denna jacka är verkligen ett av mina bästa köp, från Monki. Varmare än man tror! Vill ni ha en helbild på jackan? 4. Fick städmani igår och städa bort en massa detaljer i köket. Känns skönt med en clean stil och sen fick man ju njuta av det fina ljuset igår. Idag var ju allt så grått och fult...
5. Bjöd syster på en mysbrunch här hemma efter en minst lika mysig sleepover. Så nöjd med mina pankisar lately! Skulle vilja va lika bra på att göra bananpannkakor men de blir ju aldrig fina.. Tips på recept? 6. Det hände äntligen - halva håret låg på golvet och jag kände mig så nöjd. Det känns fräscht och det är lite mer action i håret nu, körde på en rejäl tapp. MEN det enda som var pain var att det började regna på vägen hem... Tur att man är en selfiequeen och snappade lite redan i frisörstolen. Så nöjd i alla fall! Fick även med mig ett par produkter hem, wie! 
 
Så, det var veckan det. Vardagarna gick verkligen förvånadsvärt snabbt, helgen likaså. Hubster var iväg på MC-mässa så jag bjöd hem syster för en mysig sister-sleepover. Vi åt en massa (!) glass, kollade på serier, sjöng och bara hade de mys. Idag på kvällen kom hubster hem och det blev en massa catching up om våra helger (inte ofta vi har spenderat den separat sen vi gifte oss, haha) och chill. Har dock varit så SEEEG sen jag kom hem (kan de va vädret tro?), skulle gå iväg och köpa mat men orkade inte alls, skulle edit min youtubevideo jag filmade igår men var SÅ seg att jag inte alls kunde koncentrera mig så imorgon - då ska det fixas och trixas och den dyker upp nånstans vid kvällen där. Brukar ha en helt annan nivå av energi på måndagar - monday motivation på alla sätt som går. Taggad - imorgon är det äntligen måndag igen!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥