INSTAWEEK 2018 / #1

Kommer ni ihåg när jag gjorde Instaweeks här på bloggen? I'VE MISSED IT! Vet att många av er tyckte det var kul när jag gjorde det, gav lite mer bakgrund om bilderna osv. Jag tror det var någon gång i somras jag tappade det då bloggandet blev svårt pga internet hemma. Helvete vad bloggen fick lida då men nu är jag tillbaka, och det här är verkligen SÅÅÅ kul och jag hoppas ni tycker detsamma. Så nu kör vi!
1. Vet ni vad han sa efter vi tog denna bild? Du ser ut som en mob wife! Haha, vi skrattade åt det hela vägen till nyårsfesten. Man ser ju verkligen sjukt boss ut i denna päls, och han då.. Wow. 2. Hmm, fanns denna flera-bilder-i-en-post-funktionen sist jag gjorde Instaweek? Don't think so. Men ja, går ni in på min Instagram (liuzaa) så är det alltså flera bilder i denna post från nyårsafton som vi firade hos bästa Mithila & Husse. 3. Denna bild var jag bara tvungen att posta separat, för hur sjukt är det inte att My här som är Mithila's vän fyller år exakt samma dag och år som mig? Varje år får vi kriga för Mithila's presence på våra firanden haha! 4. Det blev ganska många selfies den kvällen men alltså - det GÅR INTE att förneka Mithila's perfekta selfie spots. Förvånad över att mobilens batteri höll hela natten... Ett äkta mirakel.
 
5. Mellandagsjobb var tufft när man var uppe sent och sjöng (Let's sing har verkligen blivit ett beroende och jag TROR att rösten har förstörts pga det, hoppas verkligen på det och inte något virus eller liknande...) men var ju bara tvungen att show off mitt nya skal från Ideal of Sweden. Rosa marmor - magiskt! Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt på er beställning. 6. Satt och fixade och trixade med videona och bilderna från nyår då jag hittade denna bild här över som hubster tog på mig innan vi sprang ut. Gillar den! Ser så glammig ut i denna päls. Den ENDA fördelen med vinter. Ytterkläder, kärlek. 7. Det blev sena frukostar och chill i soffan denna helg. Någon gång vid slutet av frukosten brukar vi få in det här fina ljuset i vardagsrummet - hur magiskt? 8. Årets underbara kalender, ska visa er fler bilder på denna skönhet inom kort.
 
Så, jag hoppas ni tyckte det var lika kul som förut! Det roliga med Instaweeks är att de kan se så olika ut för ja, man hittar ju på lite olika grejer varje vecka. Hoppas på roliga instaweeks i år i alla fall. Släng gärna iväg ett hjärta om ni gillar Instaweeks, skulle va så kul! Nu mina vänner, ska jag frossa för en sista gång innan 2018's nya goalgetter-inställning. Kebabtallrik, done. Ice cream, coming up. YAS.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: instagram / instaweek